typicalme

Bilder från dagens äventyr. Vi åkte ut till ett slott en bit utanför Linköping för att fika och gå runt och kika lite. Vi letar efter locations inför bröllop SENARE vill jag bara förtydliga här snabbt så att inte mamma eller någon annan i släkten sätter i halsen här nu! Vi är, som en del av er kanske vet, förlovade sedan många år tillbaka. Och så har vi ju varit tillsammans i 8 år nu. Så snart är det dags :) 
 
När vi kom ut från slottet och hade med oss massa gotte som vi köpt från slottets café, tappade jag givetvis allt i marken. Fråga inte hur jag lyckades men ja. Det var mozarella och tomat överallt. Ryss fick snällt gå in igen och ordna nytt. Hahah. Nu kan man ju skratta åt det men där och då var jag superhungrig och orkade liksom inte med allt. 
Efter att ha ätit  en stund och mini vaknat till, la vi ut en filt på marken och så fick mini också fika lite. Fast på frukt och grönsaker istället. Himla mysigt att blicka ut över vattnet och bara vara en stund ♥
 
Och nu mina vänner ska vi packa ihop oss här igen för att åka till affären. Senare åker jag till bästis en stund. Hörs imorgon igen, kram! 
Hermês - Louis Vuitton - Valentino