yesterday'smami

Gårdagens mami utan huvud plus mina hjärtan på promenad. 
 
Hej vänner! ♥ 
 
Dagen igår gick i ett verkligen! Spenderade hela dagen hos bästis. Tog en pw till henne och tillbaka hem, vilket var himla skönt. Dock tröttnade mini på g hem så fick kuta sista biten haha. Vi hade en väldigt fin dag med barnen. Lyxigt att bästis är mammaledig samtidigt! 
 
V jobbade sent igår men vi hann ändå med en kvällspromenad till affären och lite kvalletid innan det var dags att sova. Var sååå mör i kroppen igår. Supertrött verkligen! 
 
Idag blir det att ta det lugnt hemma bara. Kanske att jag och mini går ut en sväng senare men det regnar så mycket. Vi får se lite. Först och främst ska jag få i oss lite lunch :) Har städat och grejat hela morgonen så det känns att det är dags med påfyll av lite energi nu. 
 
Saknar v så himla mycket nu när han jobbar så intensivt och långa dagar. Dock vet jag ju, efter 8 år, att han inte är den som kan ta det lugnt och jobba "som vanligt". Han är den mest drivna och ambitiösa person jag känner. Och facit på det får jag varje dag när jag ser mig omkring i mitt drömhus. Älskar vårat hem verkligen. ♥
Men som sagt. Tomt är det. Men det går ju i perioder, projekten varar inte för evigt. Tur det :) 
 
Ha en jättefin dag nu allihopa och ta hand om er! Kram ♥
Chanel