blurrybreakie

Suddiga bilder på dagens frukost innan 06:00 därav kvallen :) 
Bananpannkakor a la vic med extra allt typ = 1/2 banan + 1 ägg + kanel. Stek. Klart! Toppa med allt gotte du vill :)
 
God morgon kära ni och hej nyårsafton! Sista dagen på 2017.
Har ni några nyårslöften? Jag brukar sätta nyårsmål istället för löften. Den listan jag har kommer upp senare under dagen på bloggen tänkte jag :) 
 
Igår var bästis här under kvällen och det var så mysigt. Jag blev dessutom bortskämd med så fina presenter. ♥ Kommer visa så fort jag fått dem på plats :) 
Småbarnslivet är ju ekorrehjul big time så när vi väl kan sitta ner och prata utan klättrandes små hjärtan på oss är guld. Vi har varit bästa vänner i snart 20 år. ♥
På tal om klättrandes små bebisar. Victor vill läsa bok så det ska vi ta och göra nu. Hörs senare vänner. Stor kram! 
Matteus - eatlikevic - Änglaboden

todaysgreen

Dagens gröna lunch (tallrik från Matteus - finns bland annat att köpa hos Änglaboden i Ekholmens Centrum, Linköping. Älskar deras butik! ♥).  
Blir inte mycket annat än sallad till lunch nu för tiden. Är verkligen inte sugen på annat än grönsaker och frukt. 
Detta var himla gott hur som helst! ♥ Kruksallat, broccoli, kronärtskockshjärtan, avokado, oliver, fetaost och solrosfrön! :) 
 
Hej vänner! Har ni fullt upp nu inför nyår? :) 
 
Här hemma tror jag att vi tar det lugnt.. Orkar ju inte så mycket annat tyvärr haha. Tråkigt men sant. Ska iallafall ordna lite god mat åt killarna här hemma i vanlig ordning och försöka ta oss ut på en promenad efteråt. 
Försöker ju gå med dubbelvagnen då och då men jisses vad trög och svårstyrd den är jämfört med Stokken. Sån skillnad. Mailade ju med Stokke och kollade möjligheten ang syskonlösning men de kommer inte göra något sådant vad det ser ut nu. Jättetråkigt ju. 
Tycker inte om Buggaboon. Men men, finns ju ingen bättre syskonvagn på marknaden vad jag vet så vi får snällt infinna oss i läget. 
 
På tal om annat. Nästa vecka rullar bloggen som vanligt igen. Har massa bloggjobb som jag ser fram emot och v kommer ju att stanna hemma med mig och Victor ett bra tag till vilket underlättar bloggandet en hel del.
Det går sådär annars med att blogga med en ettåring som springer omkring precis överallt. :) :) :) 
 
Önskar er en jättefin nyårsafton om vi inte hörs innan tolvslaget imorgon och en fin start på nya året! Stor kram till er. 
Matteus - Änglaboden

withlove

Hej vänner. Jag ville bara titta in och önska er en god fortsättning och all lycka ♥ 
Det kommer vara lite tyst här till helgen så att ni vet. Behöver det och så är jag knappt hemma, utan mest på sjukhuset. 
Vi hörs snart igen hjärtan. Ni är bäst! ♥