adventcalendar

Victors julkalender som jag har pysslat ihop. Innehåller mestadels grejer från Babblarna såsom böcker och gosedjur plus lite andra leksaker därifrån :) Småböcker om djur med och så lite torkad frukt som han älskar :) 
Tror han tycker det är superkul för han springer fram till sin hylla varje morgon och tar ett paket, så brukar jag få byta ut det mot rätt siffra. Mysigt! 
 
Hej vänner. Som ni märker är jag lite frånvarande. Det beror på att jag mår jättedåligt. Faktiskt. Ursäkta klagomuren som blivit här men jag har dejtat golvet två gånger sedan i torsdags pga hjärtsnörp. Vet inte vad jag ska kalla det men har ju två fel på hjärtat som kommit efter jag var akut sjuk i svininfluensan 2013 och låg inne på intensiven i veckor. Haft 180-200 i puls och ja. Då mår man verkligen inte hallon! Jaja. 10 veckor kvar innan lillan är beräknad nu. Det kommer jag/vi att fixa. Även om det är himla kämpigt nu.
Slutspurt. 
 
Uppdaterar er lite mer lite senare med veckans planer och så. Ska till sjukhuset nu igen faktiskt. Ha en jättefin måndag vänner. ♥ Kram! 
1
JUNITJEJ

Vilka fina paket!

Svar: Men tack snälla :) kram! <3
victoriaestelle.se