babybumpw31

Kulan v31 och jag känner mig större än någonsin. Härlig accessoar runt halsen: US Linköping. Med rabattkoden vickanshjärtsnörp20 får ni 20% på hela sortimentet. :) :) :) 
 
Besöket hos barnmorskan igår gick bra. Har ju samma barnmorska nu som med Victor. Hon är verkligen guld. Känner mig så trygg med henne och mitt i allt eländiga mående så får hon mig att skratta och se positivt på saker och ting trots att jag bara vill gräva ner mig just nu och krypa upp när det är dags att föda, typ. 
 
Lillan mår toppen. Busar runt. Ligger långt nere och dunkar på med sitt huvud. Jätteskönt. Not. :) 
 
Har grav järnbrist. Förmodligen därför jag svimmat så mycket. Fruktansvärt obehagligt! Har aldrig haft såhär låga värden förut så det blir US nästa vecka igen för påfyllning/hjälp i blodet. Värdena är akutlåga och har rasat. Höll på att svimma igen på g ut från US. Usch! FIck sätta mig på golvet i parkeringshuset. Tårarna brände bakom ögonlocken och jag var inte katig. Håll tummarna för att jag får vara hemma så länge som möjligt. Vill verkligen inte ligga inne. 
 
Aptiten är som bortblåst och jag får verkligen tvinga i mig mat om dagarna. Klarar knappt av att äta någonting. Jättetråkigt och himla jobbigt. Behöver energin så mycket. Sitter just nu och pillar i mig mörk choklad med mint. Det går lite lite i taget men mår så himla illa. 
 
Orkar bara vara på benen korta studer. Hjärtat är allt annat än bra och jag är återigen uppkopplad mot EKG hemma. Hade en dosa med mig hem förra veckan men behövde en nu med. Som jag hatar hjärtsnörp. Och sladdar. 
 
Ursäkta allt negativt. Mitt i allt det här vill jag vara tydlig med att jag är så lycklig med min lilla familj och vi längtar massor efter lillan! ♥ Tills hon kommer ska jag kämpa in i kaklet och jag kommer fixa det här också! Det är en jobbig uppförsbacke nu men snart så! Heja heja. 
Börjar dagen med att tänka positivt och avslutar den på samma vis. Så har jag ju gjort så länge jag kan minnas. När man mår allt annat än hallon är det extra viktigt att hålla i det och ha ett tydligt målfokus. Mitt målfokus just nu är ju det finaste som finns i hela världen; Lillans nedkomst samt att vara en så bra mamma som möjligt till Victor. ♥