christmastree

God morgon hjärtan! ♥ Har ju helt glömt av att visa er granen. För ja, det blev en gran tillsist. Inte alls lika stor som förra årets men himla fin ändå :) 
 
Hur har ni det idag?
Jag orkar knappt skriva hur jag mår men ja. Bulle var förnamnet. :) :) Men jag räknar ner varje dag nu. Det är inte så långt kvar innan bebis är här ♥ Ska packa BB-väskan efter juldagarna. Min älskade svärmor har tvättat ALLA lillans kläder samt strykt. Och det är mycket, ska visa er någon dag. Så himla snällt.
Nu är det bara att bädda om hennes säng, tvätta babynesten igen och montera liggdelen i dubbelvagnen kvar. Ska visa upp vilka fina åkpåsar vi fick hem från Babyland.se i ett annat inlägg.♥ Blöjor är inhandlade, nappar och allt sådant. Bröstpump har jag kvar sedan jag ammade Victor i år. Så skönt att kunna checka av det mesta nu. 
 
Senare idag ska vi iväg till frisören. V+mini ska klippa sig och jag ska bli fin i håret jag med. Om jag orkar, men det hoppas jag verkligen. Annars blir det superlugnt i vanlig ordning. Lugnaste julen jag haft någonsin. 
Ovant för v att jag knappt orkar stå. Han är van vid att jag är överallt och ingenstans och planerar, bestämmer och röjer runt :) 
 
Nu ska jag försöka pilla i mig frukosten här. Hoppas att ni får en jättefin dag. Tack för att ni kikar in här varje dag ♥
babyland.se - christmastree