fridayinpics

God kväll vänner ♥
 
Hoppas att ni har en fin fredag där ute :) 
Min fredag har varit fin, bortsett från att jag mår allt annat än bra. Men det är en annan femma. 
Tänkte att jag skulle dela med mig av lite mobilbilder från dagen+kvällen :) 
(Tallrik från Matteus - finns att köpa på Änglaboden i Ekholmenscentrum i Linköping)
Åt lunch vid 11 redan. Passade på när mini tog sin vila. Det enda jag är sugen på just nu är fisk, så det är vad det får bli om jag klarar av att få i mig mat om dagarna. Annars blir det äpplen, bröd och valnötter. Choklad brukar gå ner också haha. 
Ställde upp pepparkakshuset medan mini fortfarande sov. Gör alltid på känsla och har aldrig någon ritning eller liknande. Jag bara kavlar ut degen och kör ögonmått och lite som jag vill :) Det här årets pepparkakshus blev inte lika avancerat som de jag gjort tidigare år. Men är glad att jag fick ihop ett ändå. Känns så mysigt på något vis :) 
Och så har jag ju gjort pepparkakshjärtan med allas namn på i familjen med ofc. Det har jag gjort i 8 år nu så det är liksom givet! 
Till kvällen blev det mys i soffan i vanlig ordning. V dammsög och skurade golven. Då kollade vi Babblarna och mös istället. Det här är vårat myshörn :) Här brukar vi läsa saga minst 10 gånger om dagen, på riktigt. Victor älskar att läsa sagor. Jag med, så jag njuter varenda sekund. 
Och så en bild på heffan i strålkastarljuset från våra spotlights i taket. V tände upp allihopa så jag tror att vårat hus syntes ända in till stan haha. Typ.
Det känns verkligen att jag är höggravid nu. Allt jag vill ha på mig är sköna mjukisset eller typ något som inte sitter åt någonstans. Känner mig så tung i kroppen och ja. Börjar bli less på att vara gravid nu. Framförallt trött på att må så himla dåligt. :( 
 
Ha världens bästa helg hjärtan. Vi hörs snart igen. Stor kram till er ♥
Chanel - Matteus - Odd Molly
1
GoForFit

Vilka härliga bilder! Laxen ser sååå god ut (och älskar tallriken + underlägget!). Och vaddå inte avancerat pepparkakshus? Superfint ju! Tror jag måste in i ditt arkiv och kolla på dina tidigare om du kallar det där enkelt, haha :D

Svar: Åh men tack fina du, vad glad jag blir! :) Haha ja vissa år har jag gått all in verkligen men i år var jag lite mer begränsad med en liten ettåring runt fötterna :) :)
victoriaestelle.se