mondayandmyplans

Dagens frukost (ber om ursäkt för tråkig bild, ljjuset är obefintligt 06:00 och så blev det en snabb mobilbild med). Oatmeal a la vic med lingon och en massa gotte. 
 
Måndag igen då vänner och veckorna springer ju verkligen iväg! Vad händer med tiden? När man får en bebis är det som att någon snabbspolar livet. Stooooopp känner jag. Samtidigt är det så roligt att följa med i Victors utveckling. Men när jag kikar på bilder sedan i somras undrar jag på riktigt vad som hände med tiden. Snart är han 18 och vill ha en bil. 
 
Vad gör ni? Har ni en fin morgon? 
Jag sitter i skrivande stund och försöker bearbeta v med att vi ska köpa en julgran typ igår. Förra året hade vi ju finaste granen jag sett. Och i år ska ju inte vara ett undantag tänker jag. Det är ju så himla mysigt! Hade jag inte varit preg och 10 kg tyngre hade jag nog ordnat en gran själv och bara smällt upp allt på någon dag. 
Men nae. Projekt övertalning fortsätter. Människan vill ha en plastgran. Alltså förstår ni? Från en kungsgran på över 2 meter till en plastgran?! Det är ju som att gå från en fin granola till en billig corn flakes. Ae fy. Ni hör ju! 
 
Aja nu fastnade jag lite här. Måste öka så att jag får på mig något vettigt innan vi ska iväg. 
Innan det delar jag med mig utav veckans planer so far :) Mycket sjukhus men ska försöka göra det bästa utav situationen och unna mig glossiga tidningar och gotte medan jag är där. 
 
Måndag: Sjukhuset + barnmorskan. Oklart hur lång tid det tar men jag räknar med hela dagen med tanke på alla besök och undersökningar. 
Invänta hemleverans av paket till barnen. 
 
Tisdag: Fira minijul med bästis, v+mini och hennes små hjärtan. Så mysigt! 
 
Onsdag: Lucia! Mysa massor med min lilla familj i vanlig ordning. Försöka komma iväg på något lussefirande. 
Sjukhuset igen efter lunch. Fota samarbete om paketet jag väntar på landat hemma :) 
 
Torsdag: Cindy ska på hundspa under eftermiddagen. En gång i månaden skäms hon bort rejält. Det är hon värd min lilla svansbebis. I övrigt blir det mycket hemmafix. En ny tv (tack v) ska upp på övervåningen och så är det lite annat pyssel som ska hinnas med.
Ev. sjukhuset igen. Om inte sjukhuset så blir det bästishäng! 
 
Fredag: Fredagsmyyyys! Nu känns alla dagar som fredagar här hemma men det är ändå något speciellt när fredagen infinner sig ändå! Jag tror att jag ska baka lite praliner om orken finns samt pyssla i lillans rum när mini sover. 
 
Lördag: Gissar på att vi äter middag med svärisarna i vanlig ordning. ♥
 
Söndag: Tredje advent och julpyssel står på schemat! Samt Adventsfika med familjen såklart :) 
Matteus - oatmealalavic - Änglaboden