myplansthisweek

Här kommer veckans planer och så en bild från när jag fotade Victor för julkort häromdagen :) 
 
Måndag: Förmiddag på sjukhuset. Senare Domkyrkan och tända ljus för våra änglar. Fika på stan och kanske kika på skor och lite annat. 
 
Tisdag: Möte med trädgårdsarkitekten och slutplanering. Äventyr med lilla familjen senare. Victor får bestämma var vi ska. Gissar på att han röstar för att kolla på bilar eller flygplan, så vi gör nog både och beroende på hur jag orkar. 
 
Onsdag: Bästishäng. Får se hur dagen ser ut senare, beror på hur jag mår. De flesta eftermiddagar spenderas tyvärr i sängen pga illamående och att jag inte klarar att vara uppe hela dagen. :(
 
Torsdag: V ska på utbildning så håll tummarna för att jag klarar av att underhålla mini här hemma hela dagen. Jag tror att vi ska bubbla och kanske baka. Mini får bestämma i vanlig ordning :)
 
Fredag: Bästishäng. V är fortfarande på utbildning. Senare fredagsmys ♥
 
Lördag: Oklart
 
Söndag: Andra adventsmys! 
 
Under veckan behöver jag fota och redigera bilder inför ett nytt samarbete. Behöver även beställa julkort och pyssla några själv. Har egentligen tusen saker jag vill göra men kroppen stoppar mig. Så irriterande men bara att gilla läget. Känner att jag vill börja boa och så men orkar inte ens hälften av det jag vill. Plockade lite med lillans kläder igår men ja. Det var väl det som jag klarade av. 
Som jag längar efter att lillan är ute. Och jag längtar något så ofantligt över att få må bättre igen. Snart. ♥