nowadays

Hej från en jättesliten Vickan! Har varit/är inlagd hos Kardiologen igen. Får permis hem (efter tusenmiljarder tjat) men ja. Ut och in, fram och tillbaka. Dock är ju Kardiologen som mitt andra hem och de har gjort julemysigt på hela avdelningen så det är ju alltid något. 
Hjärtat kan verkligen inte bete och det är kaos. Måste opereras asap men det kan inte göras med lillasyster i magen. Så, jag kommer att må såhär till att hon tittar ut. Jag är inställd på att må såhär och det är ingen fara, men blir lite depp av att vara så begränsad. Svimma, likblek, kallsvettig, kräkas ja ni förstår. Ingen rolig vardag alls. Orkar knappt stå eller sitta. En medicin jag fått gör att jag orkar vara uppe lite men den kräks jag av såatteeeeee. Sedan har jag fått biverkningar av blodet samt järnet jag fått och mår bulle utav allt det. 
 
Mitt i allt detta känner jag mig lugn och positiv. Förstår verkligen att det inte låter som det men jo. Så känns det. Lillan mår jättebra. Victor och Vitalij mår toppen och har jättemysigt ihop. Är så tacksam över att v har varit hemma så mycket med oss och att vi har möjligheten att ha honom hemma till lillan tittar ut. 
Sedan är jag så tacksam över att få vara hemma en del och inte bara ligga inne hela tiden till BF, det skulle jag bli helt knäpp av. Och framförallt väldigt ledsen. 
 
Idag ska jag försöka ta mig ut en liten stund med v+v. Julen blir som ni förstår väldigt väldigt lugn. Hoppas på att få fira den hemma så vi ska ordna lite Vickanvänlig julemat såsom kalkon osv. Mycket grönt och så ett gigantiskt fruktfat :) 
 
Nu ska jag peppa mig själv för att åka in senare igen och få mer blod och mer medicin som jag mår så fantastiskt bra av. NOT. :) :) Håll tummarna för mig! 
 
Stor kram till er! Och ursäkta att bloggen blir så tråkig nu vänner. ♥