saturdaywithlove

Att starta morgonen tidigt med en smoothiebowl kan ju inte bli annat än bra! Toppat med massa gotte. Gul kiwi gör sig verkligen inte på bild dock :) 
 
God morgon hjärtan och hej lördag! ♥ Vad har ni för planer idag? 
 
Jag tror att vi kommer att vara mestadels hemma. Ska till svärisarna på förmiddagen men annars blir det lugnt. Jag känner verkligen att jag vill börja boa och funderar på att börja sy lillans vimpel till hennes rum. Jag sydde ju två babynest, en lång vimpel, en sovorm, ett lapptäcke och ett överkast till Victor. Han har använt allt och det har varit så mysigt. Babynesten har vi tvättat, så de kanske jag återanvänder. Har bra lust att sy två till, bara för att det är skoj. Skulle behöva några fler timmar på dygnet bara hhaha :) 
En vimpel för att pryda hennes väggar får jag börja med. Sedan får vi se :)
 
Vill även tvätta upp alla lillans kläder och stryka. Och börja planera BB-väskan. Har haft så mycket förvärkar så inatt fick jag lite panik över att ingen väska finns packad och beredd. Nu ska ju inte lillan komma än på ett tag men det känns ändå skönt att ha packningen i ordning och klar. Kläderna tvättade, strykta och fina. Ni vet :) 
 
Nu ska jag försöka hitta några vettiga kläder att ha på mig idag. Wish me luck! Har bara lust att kasta ut allt i mina garderober och börja om på nytt. Efter denna graviditet tror jag faktiskt att jag ska göra det med mycket. Då har jag varit gravid två gånger på mindre än två år. Det är jag faktiskt värd! Lite nya kläder. Vet ju inte alls hur jag kommer att se ut i kroppen heller. Efter Victor blev jag smalare och rakare. Knäppt det där. 
 
Nåväl. Ha en toppenfin dag hjärtan. Ta hand om er! Stor kram ♥
Matteus - eatlikevic - smoothiebowl