sunday

Dagens lunch: Sallad a la vic! Salladsmix, broccoli, bönor, rökt kalkon, soltorkade tomater, fetaost.. toppat med massa goda frön! Tallrik: Matteus, finns bland annat att köpa hos Änglaboden i Ekholmenscentrum i Linköping. ♥
Hej fina ni och hej söndag, och andra advent! Så himla mysigt! Saknar lite snö bara. 
 
Hur har ni det idag? Här hemma ska vi nog mysfika så länge mini vill sitta still här :) Det är ju trots allt andra advent.
Senare har jag en hel del material att fota så det är toppen med lite solsken idag :) Gillar ju inte att fota med blixt. 
 
Jag är så himla tacksam över att ni tittar in här varje dag. Är så tacksam över roliga samarbeten som trillar in och för kommentarer jag får dagligen kring bilder jag tar samt annat. 
Älskar ju att vara kreativ och får utlopp för en del utav det här på bloggen samt på insta. Dock har jag haft mitt instakonto låst till bara för ett par dagar sedan. En klok själ sa att jag borde öppna det och oj vad glad jag är över det beslutet. Det har nämligen öppnat massor utav nya dörrar och jag ser så mycket fram emot vad våren har att erbjuda vad gäller bloggen och annat. 
Det trodde jag inte när jag startade bloggen för hundra år sedan. Så kul! Tack kära ni ♥
 
Annars då? Idag vill jag tvätta lillans kläder. Dock har vi ett litet problem här hemma. Eller ja, allt är ju relativt och det beror på hur man ser på det MEN om man är höggravid och mår illa av typ allt så är det ett stort problem. Tvättstugan ligger på nedervåningen. På nedervåningen är det så sjukt varmt, varmare än på övervåningen där vi i skrivande stund har 25 grader.. Vår golvvärme hänger inte med i svängarna tror jag och det är bastu for real (+ att vi har energifönster och stengolv+golvvärme i hela huset som värmekälla + en stor kamin). Öppnade upp ytterdörren och alla fönster ut mot gatan igårkväll medan jag hängde tvätt. Normal tjej hej. Mådde sååå himla illa av värmen att jag fick ge upp. Så, kanske överlåter tvättandet till v igen. 
När vädret kan bete och bli vinter när det ska vara vinter så kommer det vara superskönt här inne. :)
 
Ha en jättefin söndag vänner. Vi hörs imorgon igen. Jag ska fortsätta att mysa med familjen min här ♥ Stor kram!
Matteus - eatlikevic - Änglaboden