todaysgreen

Dagens gröna lunch (tallrik från Matteus - finns bland annat att köpa hos Änglaboden i Ekholmens Centrum, Linköping. Älskar deras butik! ♥).  
Blir inte mycket annat än sallad till lunch nu för tiden. Är verkligen inte sugen på annat än grönsaker och frukt. 
Detta var himla gott hur som helst! ♥ Kruksallat, broccoli, kronärtskockshjärtan, avokado, oliver, fetaost och solrosfrön! :) 
 
Hej vänner! Har ni fullt upp nu inför nyår? :) 
 
Här hemma tror jag att vi tar det lugnt.. Orkar ju inte så mycket annat tyvärr haha. Tråkigt men sant. Ska iallafall ordna lite god mat åt killarna här hemma i vanlig ordning och försöka ta oss ut på en promenad efteråt. 
Försöker ju gå med dubbelvagnen då och då men jisses vad trög och svårstyrd den är jämfört med Stokken. Sån skillnad. Mailade ju med Stokke och kollade möjligheten ang syskonlösning men de kommer inte göra något sådant vad det ser ut nu. Jättetråkigt ju. 
Tycker inte om Buggaboon. Men men, finns ju ingen bättre syskonvagn på marknaden vad jag vet så vi får snällt infinna oss i läget. 
 
På tal om annat. Nästa vecka rullar bloggen som vanligt igen. Har massa bloggjobb som jag ser fram emot och v kommer ju att stanna hemma med mig och Victor ett bra tag till vilket underlättar bloggandet en hel del.
Det går sådär annars med att blogga med en ettåring som springer omkring precis överallt. :) :) :) 
 
Önskar er en jättefin nyårsafton om vi inte hörs innan tolvslaget imorgon och en fin start på nya året! Stor kram till er. 
Matteus - Änglaboden