tuesday

Oatmealalavic ♥ 1 dl havregryn, 1/2 hackat äpple, 2 dl vatten, valnötter + chia. Koka ihop och äääät ♥ Supernyttigt och gott! 
 
God morgon vänner ♥ Hur har ni det idag so far? :) 
 
Här hemma är vi lagom pigga efter att mini ätit fyra nattmackor inatt. Waaaa så trött alltså. Men efter gårdagens besök hos BVC har jag varit löjligt glad så det gjorde liksom inget att jag varit vaken större delen av natten. 
Är så glad att minis mage är bättre ♥
 
Idag är dagens planer: 
- Åka på en liten utflykt med mina ryssar. Vi ska till stan för några ärenden och sedan vidare en sväng för att leta lite nödvändigheter inför vs 30 års-dag. 
- STÄDA. Jag får krupp på stöket här hemma just nu. Längtar så otroligt mycket efter att nedervåningen ska bli klar. Ännu mer krupp får jag över att jag inte vet vad som är i garaget i alla kartonger. Igår shoppade jag en ny vårgarderob i en kartong haha. V frågade: Vickan, vad är det här för kläder? Ska de skänkas?
Jag: Jaaa gör det... Eller vänta jag ska kika...  
Tur att jag kollade för det var massa nytt som jag köpte förra året. 
- Fota till bloggen samt månadskort på mini. 
 
Dagens önskan är att komma iväg till gymmet men får se hur det går med det..
#hurgårdetmedutmaningendåvickan
 
Jaja, vi hörs senare hjärtan. Tack för att ni kikar in här och lämnar fina ord, ni är guld ♥ Puss 
oatmealalavic

minifirstofc

Minis kalas outfits efter dopet. Kolla prinskronan - hur söt?! ♥
Och så finkaffe med lite Victor-choklad ofc ♥
 
Hej hjärtan! ♥
 
Här sitter jag och njuter av en kopp medan mini tar en mikronap. Vi ska snart packa ihop oss här och rulla mot BVC. Mini har det lite kämpigt med sin mage igen så det ska bli skönt att han blir undersökt ordentligt. 
 
Senare är planen att packa upp lite smått efter helgen samt städa. Jag är ganska slut efter allt men känner mig orolig i kroppen när det är stökigt så det är lika bra att köra ett race här i huset innan jag strandar mig bredvid mini i hans gym. 
 
Ska försöka blogga ikapp lite med :) 
 
Önskar er en fortsatt fin måndag, hörs vänner ♥
ralphlauren

snapsfrom25217

Hej hjärtan ♥
 
Denna bildbomb får stå för första delen utav dopet. Jag hann inte fota alls mycket innan och efter ville man ju mingla runt med alla och fira Victors stora dag. Tack snälla alla ni som kom och firade med oss! Ni är fantastiska och jag är glad över att min lilla prins får ha er i sitt liv. Och tusen tack för alla presenter. ♥
 
Det var prinstema vilket syntes bra i lokalen haha och även på mini då han bar en dress från Ralph Lauren och en prinskrona. Svårt att fånga allt på bild men lokalen var överpyntad med diverse prinssaker. Och tårtorna, cupcakesen samt marängerna hängde med på det temat med. Hade även beställt olika sorters choklad med hans namn på + med foto på honom. Hans dopklänning kommer upp senare men den är beställd från ett företag i Köpenhamn som syr just prinskläder hahah alltså ja jag tog detta prinstema hårt. Hade över 100 rosor på dopet dessutom och mami hjälpte mig att styra ihop fina blomdekorationer överallt. 
 
Tårtorna och fikat är specialbeställt och kommer ifrån www.lanemokonditori.se  ♥ Tack för att ni ordnade allt efter mina (jobbiga) önskemål haha :) Ni är bäst! 
 
Lanemokonditori
1