snapsfrom25217

Hej hjärtan ♥
 
Denna bildbomb får stå för första delen utav dopet. Jag hann inte fota alls mycket innan och efter ville man ju mingla runt med alla och fira Victors stora dag. Tack snälla alla ni som kom och firade med oss! Ni är fantastiska och jag är glad över att min lilla prins får ha er i sitt liv. Och tusen tack för alla presenter. ♥
 
Det var prinstema vilket syntes bra i lokalen haha och även på mini då han bar en dress från Ralph Lauren och en prinskrona. Svårt att fånga allt på bild men lokalen var överpyntad med diverse prinssaker. Och tårtorna, cupcakesen samt marängerna hängde med på det temat med. Hade även beställt olika sorters choklad med hans namn på + med foto på honom. Hans dopklänning kommer upp senare men den är beställd från ett företag i Köpenhamn som syr just prinskläder hahah alltså ja jag tog detta prinstema hårt. Hade över 100 rosor på dopet dessutom och mami hjälpte mig att styra ihop fina blomdekorationer överallt. 
 
Tårtorna och fikat är specialbeställt och kommer ifrån www.lanemokonditori.se  ♥ Tack för att ni ordnade allt efter mina (jobbiga) önskemål haha :) Ni är bäst! 
 
Lanemokonditori
1
ANNAWII

Så fint gumman!!

Svar: ÅH tusen tack fina du! :)<3
victoriaestelle.se