tuesday

Älskar att piffa med blommor hemma! Denna sötnos fick följa med hem häromdagen. 
 
God morgon på er fina ♥ Hoppas att ni har sovit gott. 
 
Här hemma tog vi morgon tidigt i vanlig ordning, skönt. Fick sova okej så känner mig utvilad idag. Cindy har dock snarkat som en tok vilket var lite jobbigt. Sen skäller hon i sömnen med, men aldrig i vaket tillstånd. Knäppt. eller hur? 
 
Igår var min första dag på länge som jag uteslöt socker helt. Det gick hur enkelt som helst och jag saknade inte det alls. Däremot blev jag mer hungrig och åt mellis två gånger. Mycket bättre. Vet att dag 2 och 3 brukar vara tuffast av erfarenhet men det fixar jag. Skönt att få bort sockret igen, inte nyttigt någonstans ju! 
 
Idag ska jag och mini ut på en liten promenad när han vaknat från sin nap. Gick ut en sväng igår med på förmiddagen och oj vad vårigt det var ute! Solen värmde och fåglarna kvittrade. Gick och log för mig själv efter mini somnat. Han började promenaden med att gallskrika i 15 min och vägra ligga i vagnen. Det var lite svettigt, men jag gav mig inte utan travade iväg fint med vagnen. Höll på att vända men körde checklistan i huvudet på repeat: Lugn; han är mätt, han har rapat, har ny blöja och behöver sova. Andas. Och så om igen. 1-0 till Vickan. 
 
Så, medan mini sover ett par minuter till tänkte jag försöka fixa till mig lite. Orkar inte sminka mig varje dag men mina rengöringsrutiner har jag ju och så brukar jag piffa till mig med lite mineralpuder efteråt. Det gör ju gott för huden, går snabbt att applicera och så ser man bara lite fräschare ut. Så, på med lite Bare minerals så är vi i hamn. 
 
Hörs senare vänner! Ta hand om er! ♥

monday

Krispiga våriga blommor ♥ Lite nytt varje vecka ser så himla trevligt ut. 
 
God morgon raringar. Har ni sovit gott? :) 
Det har vi iallafall. Mini somnade skapligt igår och vaknade inte för några nattmackor. Jag fick istället väcka kraken vid 07 imorse för att jag trodde att jag skulle sprängas, ungefär. Och jag såg att någon kommenterat att jag absolut inte får ge min lilla bebis mackor men alltså - DET ÄR ETT SKÄMT! Jag och v har på skoj kallat nattamningarna för nattmackor. Så - andas ut. 
Hur som helst, efter minis frukost gick vi upp och så ordnade jag en smoothie till mig som jag sitter och dricker as we speak. Mini sitter och sprattlar som en tok bredvid, måttligt road av det här med att jag bloggar.. 
 
Så, måste gosa vidare här och sedan försöka få ut oss på en promenad.
Ska kolla senare varför inte mina inlägg kom upp som de skulle igår. De hoppar säkert upp under dagen. Vi hörs snart igen fina ni. ♥
kähler
1

week3

Dags för en sammanfattning av min tredje vecka nu då hjärtan! 
 
Måndag Vila
Tisdag Mini fick vaccin = trösta = bortprioritera träningen givetvis
Onsdag Mini feber = ingen träning
Torsdag Hemmaträning + liten pw 2km
Fredag Hemmaträning + liten pw 4km
Lördag Vila 
Söndag Vila
 
Veckan har inte varit den bästa. Mini fick sitt första vaccin på tisdagen vilket han var påverkad av i stort sett hela resterande veckan. Det har varit kämpigt och jag fasar för nästa spruta. Vet att vaccinet gör gott i längden men usch så hemskt det är att se sitt lilla hjärta dålig!
 
Två dagar denna vecka har jag fått till okej träning. Har kombinerat hemmaträning (typ cirkelträning; 10 squats, 10 utfall, 10 vadövningar "stå på tå", 10 armhävningar, plankan 1 minut och så om igen, tre gånger. Alltså 10 av varje övning x3)  plus små pws efteråt. Önskar att jag fått till mer träning men det jag har hunnit med är ju bättre än inget iallafall!
 
Maten går okej. Har fått i mig nyttig mat i vanlig ordning men behöver äta mer och oftare. Jobbar på det.
Blir som vanligt sallader i olika former samt en hel del frukt och nötter.
Denna vecka ska jag utesluta socker vilket blir en utmaning. Men kommer fixa det igen. Har gjort det förr.
Hejdå pralinerna!
 
Så, nu tar jag nya tag igen och hoppas på att hinna med ordentligt med träning denna vecka! :)