thankful

Rosorna från min födelsedag står sig jättefint forffarande! Kolla hur fina?! Det var mami som köpte med sig dem. Hon vet att jag älskar vitt ♥ 
Och kolla här då?! Mysproppen Sune! Svår att fånga på bild med mobilen dock då han tenderar att bli en svart fläck på de flesta bilder haha. Som jag älskar den lilla vovven. Fick vara svansbebis-vakt igår och det var så himlans mysigt. Det tackar vi bästis för ♥
 
God morgon vänner ♥ Hur har ni det idag? 
 
Här hemma tog vi morgon tidigt i vanlig ordning. Mini somnade om efter att ha tuttat i över en timme så då passade jag på att kika in här efter min frukost. 
Saknar Sunisen idag. Var ju hundvakt igår och det blir så tomt utan Sune här hemma. Var dock lite kaos när jag försökte göra min köttfärssoppa till v under dagen. Vovvarna gick runt mina ben hela tiden och Victor var måttligt road av att sitta i sin babysiter under tiden. 
Men medan soppan sedan puttrade på spisen bänkade jag oss alla i vår säng och kollade på SKAM och åt praliner. Det var så mysigt. Till sist somnade alla mina hjärtan hos mig och jag fortsatte att kolla medan jag njöt av mina små liv tätt intill. 
Är så tacksam över att hundarna är så duktiga med mini min. ♥ 
 
Något annat jag är tacksam över är pepp jag har fått via bloggen, speciellt från en annan bloggare. Innan jag blev gravid började jag följa annawii  ♥ in och kika hos henne vetja! Hon är så otroligt fin och bjuder på himla fina bilder varje dag. Både outfits, babyinspo samt massor annat. Hon fick med bebis i oktober som är helt bedårande ♥. 
Hon hade det med kämpigt under graviditeten med ihärdigt illamående varenda eviga dag och vi har peppat varandra massor. Är himla glad över att ha hittat henne! 
 
Hörs senare hjärtan. Jag ska passa på att packa upp lite nya kläder som kom hem igår. Hörs snart igen ♥
2
ANNAWII

Gulle, gulle du! Kan enbart säga detsamma, du är världens finaste tjej och jag kikar in på din blogg varje morgon <3

Svar: <3<3<3
victoriaestelle.se

Sofia

Vilken söt hund !

Svar: Tack hälsar Sune <3
victoriaestelle.se