monday'sbrunch

Lite gotte från dagens gröna brunch. Stekte även sojakorv med lite chili och så gjorde jag några fröknäcke till. Det blev himla gott! Styrde ihop detta mys till mig och v medan mini sov en stund. Jag och v satt och pratade och planerade resten av semestern. Så mysig start på veckan ♥
 
Hur har ni det idag hjärtan? 
Här hemma blir det en lugn dag. Vi tar en pw till kvällen i vanlig ordning men annars blir det nog lek och bus hemma. Kan vara skönt det med ibland :) 
 
Önskar er en fin start på veckan. Kram ♥
eatlikevic - foodalavic

sundaymorning

God morgon hjärtan! ♥ Frukosten ovan har jag försökt att äta i två timmar. Nu har jag äntligen fått i mig lite. Mini vill helst att jag leker med honom och springer efter honom när han går runt med hans gå-vagn. Och jag vill helst äta frukost först. :) Resultatet blir att jag får äta lite, springa lite, äta lite osv. Nu är jag äntligen mätt haha. 
Ville ju givetvis äta samtidigt som mini imorse men det hann jag inte innan han fick spring i benen igen. 
 
Vad har ni för planer idag? :) 
Vi ska till svärisarna senare på mat. Innan det tänkte jag förbereda lite bananpannkakor till mini och hacka upp lite frukter till mellis. Sen får han någon portion jag fryst ner till lunch. Så smidigt att göra storkok en gång i veckan, så kan man variera lite som man vill sen. :) 
Om orken finns tänkte jag baka lite till kvällen. Har faktiskt fått sova himla bra inatt så jag känner mig pigg idag. Så skönt! Vi avslutade kvällen igår med en rejäl pw så det gjorde nog sitt också :)
 
Ha en fin dag vänner så hörs vi snart igen, kram ♥
breakiealavic - eatlikevic

newin

Detta fick följa med hem i början utav veckan när jag, v och mini var ute en sväng. Jag behövde påfyll utav mitt sminkförråd. Så det blev två foundations - En supertunn "Miracle air de teint" som jag brukar ha på sommaren och så den ständiga favoriten "Teint visionnaire". Sen en concealer och den bästa primern ever. Allt från Lancome. Bästa sminkmärket jag vet. 
Sen såg jag att eos har kommit ut med ett nytt lip balm med spf! Hur bra?! Toppen ju! 
Och så en hårolja från Kérastase som luktar så otroligt gott! Älskar den! Introducerade bästis för den och hon köpte en hon med. Tips tips! Håret blir supermjukt av den och så är den himla dryg med. 
Här nedan är en bild från mitt senaste frisörbesök. Emma la i oljan innan bilden togs. :) ♥
Kérastase - Studio 22 - lancome
1