busylivinglife

Hej hjärtan. Nu har det gått två dagar sedan jag var inne här. Inte bra, jag vet. Men jag hoppas att ni njuter massor av sommaren, precis som jag, och har lite överseende med att uppdateringen blir lite glesare en kort period. 
Tänkte skriva en kort summering utav dagarna :) 
 
Tisdag: Jag och v packade ihop oss tidigt för att åka mot sjukhuset. Jag hade ett återbesök samt kontroller inplanerade så det blev några timmar där sammanlagt. Mini var busig men det gick bra. :) 
Jag fick tummen upp på de flesta kontroller. Vikten är för låg men den jobbar jag på ju. 
Till eftermiddagen hade vi ett ärende på banken och jag mötte en gammal kollega till mig, sååå kul! Majda är verkligen en glädjespridare :) Saknar Danske faktiskt. Mest mina kollegor förstås.
 
Onsdag (igår): Ille och Jessica kom och hälsade på ända från Stockholm! Vi gjorde en heldag här hemma och det var himla mysigt! Mini blev bortskämd med sååå fina presenter ♥Tack igen kära ni (bilder kommer upp i annat inlägg).Jag fixade en salladsbuffé och gjorde en drömmig chokladkaka till efterrätt, som jag givetvis glömde att fota... 
Vi spikade även en Stockholmstripp snart och det ska bli SÅ roligt. Det var ju ett helt år sedan sist nu. Förut åkte vi som mest varje månad. Så skönt att checka in och bara njuta :) 
 
Torsdag (idag): Idag ska vi iväg, alldeles snart faktiskt, för att vattna vs väns blommor en bit härifrån. Sedan  tänkte vi åka på en liten road trip. Får se var vi hamnar. Matsäck och en massa gotte ska med. Kanske badkläder också. Har fortfarande inte fått med v i år för att bada. SÄMST! 
Vi har just ätit frukost här så jag ska börja packa nu tänkte jag :) Ha en jättefin dag vänner ♥
foodalavic