monday

Bjuder på en bild på Mysans student. Vi var och hälsade på hos tjejerna i lördags och mini fick SÅ fina presenter som jag tänkte visa upp i ett annat inlägg. ♥ Ni är bäst. 
 
God kväll vänner. Hur har ni det? :) 
Här hemma är vi himla mossiga. Eller mest jag tror jag. Dagen har gått i ett i vanlig ordning. Har hunnit baka och en massa annat skoj. Ordnade en massa bloggmaterial och mailade en del inför hösten. Kul!
Så, kom jag och v på den briljanta idén att gå ut med mini på en till pw. Dagens andra pw. Hur gick det? 
Det gick.. Ja, vad ska jag skriva? Efter halva vägen fick jag vända mini så att han fick sitta framåt. Cindy var helt galen och sprang runt överallt och vägrade lyssna. Mini blev sur och skulle ha mellis typ NUUU. Så, vi stannade på vägen vid ån och så fick han sitt mellis i blåsten. Härligt. Här kom även regnet.. 3 km (!) hem och mini vägrar vagnen. Ett stycke vild älg i koppel som hetsar i vinden, full vagn och bebis på 11kg. Tur att v var med. Vi turades om att bära mini hela vägen hem varvat med att försöka få med vår älg med. JISSES! När jag kom hem innanför dörren tappade jag liksom all inspo what so ever. "Mammamammamamma" har det låtit enda tills alldeles nyss då kraken däckade i vår säng, i min famn. ♥ Lilla hjärtat. 
 
Så, musten gick ur mig lite. Tänker att jag ska läsa en bok och sedan ta kväll här. Hade tänkt att jobba undan lite bloggrelaterat men det får vänta. Hann faktiskt mer än jag planerat imorse. Skönt det. 
Ser så mycket fram emot hösten och allt nytt som kommer hända här :) 
 
Önskar er en fin måndagskväll. Vi hörs imorgon igen. Kram på er hjärtan ♥
Hermês - Odd Molly - Valentino