mythursdaysofar

Började morgonen med bebisgos i soffan medan jag försökte dricka lite kaffe. Blev kallt kaffe men desto mer bebisgos :) Minis kläder kommer från Newbie. Dregglisen är från Åhléns. 
Till eftermiddagen kom världens bästa tjejer förbi och lämnade jag vet inte huuur mycket jordgubbar! Blev så himla glad! :) Slängde ihop en efterrätt som fick agera mellis; jordgubbar, krossade valnötter, lite sirap och så glass + vit choklad. DRÖMMIG kombo! ♥
Sliten mami! Håret är sämst just nu verkligen så det passar toppen med min frisörtid hos världens bästa Emma imorgon! ♥
Och den här sista bilden sammanfattar vad som händer när jag ber v att köpa hem lite våtservetter.. Hade visst 10 kartonger hemma i minis ena garderob och så lastar ryss in detta.. Ja. Jag borde vara van nu haha. 
Fick rosor utav v idag igen. Han skämmer bort mig. Tyckte att färgen var så fin! ♥
 
Vet att ni gillar när jag postar dagens i bilder så här kom ett gäng :) 
 
Hej hjärtan och hej torsdag! :) Hur är vädret hos er? Här i Linköping har vi haft strålande sol precis hela dagen. 
Mini och jag var ute en sväng förut och satt på en filt och pillade med diverse leksaker. Dock var det bara skoj i 15 min. Sen ville han upp och springa igen. Det blev en kort picknick på typ 20 min men skönt att komma ut en sväng ändå ju :) 
 
Annars då?
Imorgon står frisörbesök på agendan. :) Och så givet fredagsmys med lilla familj. 
På lördag har ryss bokat in diverse besök så på söndag hoppas jag att det blir så lugnt det bara kan bli. Behöver vila känner jag! 
Är helt slut i kroppen efter allt jagande efter mini. Han är helt livsfarlig och ställer sig upp, välter, slår i och ja ni fattar. Kan inte släppa blicken en sekund från kraken för då hittar han på något tokigt. 
Fick för övrigt en fråga om han kryper än och nej. Han kommer nog hoppa över det för han vill och försöker gå istället, och är totalt ointresserad av något annat haha :) 
 
Med det sagt ska jag försöka roa mitt lilla hjärta här med något annat nu. Han är måttligt road av att jag bloggar och ryss är i duschen. 
Vi hörs vänner. Stor kram ♥
2
Ida

Så mysigt med bebisgos ju 😊 Tycker inte du ser sliten ut alls 😀 Trodde först det va jordgubbar med fetaost på haha 😂

Svar: Åh eller hur :) tack snälla, känner mig som ett äppelskrutt idag dock haha :) och det där med fetaost trodde visst några till och ni har ju rätt 😅 kram ❤️
victoriaestelle.se

ANNAWII

Haha skicka gärna hit lite våtservetter för Micke är tvärtom, han köper ett paket åt gången haha, blir tokig 😹. Och visst har man full rulle nu? Lillan har fått in en jäkla snabb krypteknik så man kan inte titta bort en sekund, har vart väääääldigt nära att hon smakat på kattmaten 🙈. Hur ska man hinna när de går?

Kram finaste

Svar: Haha ja det skulle jag mer än gärna göra för mitt under renoveringen har vi ju inte supermycket plats att förvara allt i. Ja verkligen full rulle nu! Victor kryper ju inte dock men reser sig upp och är helt galen. Han kan ju absolut inte gå själv men verkar dock tro det haha.
Och det där med kattmat. Victor plaskade omkring med sin hand i Cindys vattenskål igår.. Haha jisses alltså :)
Kram <3 Ha en jättefin helg <3
victoriaestelle.se