todays

Detta är kvällens agenda för mig nu när mini somnat för natten. Jag ska bara sitta still. Bara läsa, äta gotte och vara. ♥ 
 
Hej vänner. Hur har er dag varit? 
Här hemma har vi haft finbesök utav Linnéa m familj. Hon betyder så mycket för mig! Så det var himla mysigt att vi kunde hänga en hel dag här hemma och grilla och äta gott med alla våra hjärtan :) Himla lyckad dag. Mini blev bortskämd med presenter igen. Och lilla E fick sina 1-årspresenter i förskott :) 
Tog inga kort men det är väl ett bra betyg tänker jag. Glömde av telefonen. Jagade mest mini :) 
Nu är jag mer än trött då jag inte fått sova inatt heller. Tycker så synd om mini som inte mår toppen. Men, det är nog lite bättre idag tycker jag så nu får vi hålla tummarna här allihopa för att jag ska få sova några timmar inatt :) Det vore SÅ skönt. Ursäkta allt klagande. Älskar mini och älskar livet vi lever. Men, att sova ca 1-3 timmar per natt börjar sätta sina spår. Snart vänder det, det vet jag ju. Försöker trösta mig med det iallafall :) 
 
Annars då? Imorgon ska jag hem till bästis på förmiddagen tror jag. Senare, efter lunch, kommer en kollega till v hem hit och jag har lovat att baka i vanlig ordning.. Tror det blir en fav i repris från idag. Gjorde en glutenfri rabarberpaj men tänker att den fungerar toppen med äpple med. Blir nog det imorgon. 
Sen till kvällen blir det att göra storkok till mini. Gör det ett par kvällar i veckan. Gör ju egen mat, allt eko ofc. 
Har fått frågor kring hans kost men postar dem i ett annat inlägg. ♥ Har en hel del som ligger som utkast. 
 
Önskar er en fin kväll hjärtan. Nu ska jag lägga mig skönt och bläddra lite i tidningarna. Kram ♥