verytiredvic

Två snabba från när jag och v åkte runt på en massa ärenden tidigt imorse. Vi åkte vid 07 och några timmar senare var vi båda vrålhungriga. Så vi stannade förbi Subway och snickrade ihop varsin macka :)
Missade att både fixa håret och sminka mig imorse. Det ni. Hade dock verkligen behövt det idag! 
 
Hej fina ni! ♥ 
 
Mår ni bra? 
Här mår vi lite sådär. 
Minis humör har varit heeelt galet dessa dagar. Har gjort allt men han har varit så ledsen till och från. Igår såg jag fyra nya tänder träda fram. Sååatteeee. Det är därför. Som jag trodde. Men fyra på en gång var väl lite väl mycket stackarn! 
Jaja. Detta har iallafall resulterat i en övertrött mami. Sov två timmar förut på dagen med mini. Mossig som attan blev jag efteråt, men det var det värt. Jag behövde det SÅ mycket. När jag somnade vid typ 04 imorse var det nämligen någon här som bestämde sig för att skjuta raketer?! Alltså. Jag, v och mini vaknade och flög upp ur sängen och sprang ut för att kolla vad tusan som hände. Hann tom knappa in telenr till polisen. I 10 minuter höll det på. Stackars lilla Cindy med. :( Jaja. 
 
Himla tråkigt inlägg det blev. Ber om ursäkt för det. Hoppas att ni har haft det toppen idag i solen så hörs vi imorgon igen. 
Ska tappa upp ett bad här till mini som inte alls mår bra. Håll tummarna för att han piggar på sig snart. 
Kram hjärtan ♥
 
1
Dixi Wonderland

Tusen tack för din fina kommentar! Blir lika glad varje gång du kommentarer eller gillar någon av mina bilder på insta :*

Svar: Åh tack snälla <3
victoriaestelle.se