Q/A

answers

God kväll på er hjärtan :) Tänkte att jag sammanfattar de vanligaste frågorna som trillar in. Jag gissar på att ni är en del nya, vilket bara är jättekul förstås. :) Bara att fråga på mer om ni undrar över något annat. ♥
Vad tränar du? 
Just nu är det "bara" barnvagnspromenader med mini samt lite hemmaövningar. Vi brukar välja mellan lilla eller stora rundan a la vic; 5 km eller 1 mil. 
Hur länge har du tränat? 
Jag har rört på mig och levt hälsosamt så länge jag kan minnas. Det är min livsstil. Innan jag fick barn tränade jag mer regelbundet på gym med men man får pussla ihop den träning man kan helt enkelt :) Att gå pws medan ens lilla hjärta sover är ju win-win!
Har du gjort mammaövningarna? 
Vet inte riktigt om jag vet vilka mammaövningar frågan syftar på men ska försöka svara så gott jag kan ändå. Jag har gjort vissa bålövningar. De gjorde jag första månaderna men annars inget. Borde dock göra dem kanske. Vet att de gör gott! 
Känner du dig stark i bål och rygg efter graviditeten?
Nu, efter sju månader, känner jag mig riktigt stark. Innan så gjorde jag nog inte det. 
Tips på en god och mättande frukost som är NYTTIG? Obs inte gröt
Haha förlåt men det första jag kom och tänka på var ju givetvis just gröt MEN! Ni som har följt bloggen en tid vet att jag är galen i dessa bowls ovan ♥ Min bästa kombo är: frusen mango, avokado, apelsin --> MIXA och toppa med granola, jordgubbar och chia! Mums :) Lovar att det är mättande och det är himla nyttigt med. 
Snabbt lunchtips? Vet att du också har svårt att hinna få i dig med en pigg bebis. Hur gör du? 
Jag brukar slänga ihop en sallad, omelett eller äggröra. Om det blir sallad har jag ofta gjort kycklingen i ugnen dagen innan. Brukar passa på att äta lunch medan mini tar en mikronap runt 11. Är han vaken är det i princip omöjligt just nu haha. 
Tips på bra amningstoppar nu i sommar? 
Det finns ju en hel uppsjö med massor utav knytblusar/v-ringade toppar mm. Denna ovan blev en favorit snabbt (vanlig blus från H&M/divided). 
H&M har bra basicutbud utav amningstoppar. Och har man ett amningslinne eller ett vanilgt linne går det ju att ha någon topp över som man bara kan rulla upp eller ta av när det är dags :) 
Top shop har även ett bra sortiment vad gäller mammatoppar som är fina även efter graviditet. Har en svart blus därifrån som jag älskar. 
Ammar du fortfarande? 
Nej. Nu har jag slutat. När mini blev sju månader ganska exakt :) Känns tomt, speciellt vid nattning, men mini älskar havrevälling som tur är :) Så, vi får vår mysstund ändå. 
Om det inte var för att jag behöver äta mediciner ibland hade jag velat amma längre, typ till 12 månader eller tills mini inte velat mer helt enkelt. :)
Q/A