sheersilver

Okej hjärtan! Här kommer veckans bra :)
 
  • Första punkten på denna lista måste ändå bli godingarna ovan! Jag vill ju åt den kalla nyansen i mina längder då de gärna skiftar i varmare toner som jag inte gillar. Och dessa fungerar super verkligen! Köpte dem förra veckan och jag är mer en nöjd! Har ju haft samma märke inom hårvård i säkert fyra år nu. Dags att testa nytt nu :) (Får se vad min frisör samt fina vän Emma säger när hon läser detta... :) Haha♥)
  • Egentligen finns det inget bra att säga om vädret som är under all kritik just nu MEN det ger tillfälle till massor utav hemmamys vilket har varit toppen när jag inte mått hallon. Lite mysigt är det ju ändå när regnet smattrar på rutorna och man kan mysa ner sig under filtar. Känns mer ok att bara ta det lugnt när vädret är som det är. Knäppt kanske, men sån är jag :)
  • Cindy har varit på hundspa igen och det är ju bara så kul att se hur hon njuter utav det! Älskade lilla hjärtat. Hon brukar komma hem superlen och fluffig i pälsen. Med en rosa rosett. Jag sparar tid och Cindy njuter massor utav att bli ompysslad från topp till tå ett par timmar = win win.  
  • Mini skrattar massor om dagarna när vi busar vilket gör att jag inte kan göra annat än att skratta tillbaka. Dock brukar det sluta i glädjetårar haha för jag klarar inte sötheten. :')
  • Jag fick en superfin blus utav bästis. Så himla snällt. Har själv kikat på den. TACK igen ♥
marianila