tuesday

Här kommer ett par bilder från dagen. Mindre lyckade kanske men berättar mer längst ner i inlägget :) 
Dagens bebis. Kläder från Ralph Lauren. Såå mjuka och härliga kläder, älskar dem. Och hur söt är inte hans lilla kofta?! ♥
Efter dagens bestyr, som jag berättar mer om nedan, var jag mer än trött.. Och så kom jag på att jag glömt att äta något vettigt idag. Beställde hem mat från bästa Hälsofreak. Perfekt när jag inte kunnat laga mat idag. Mini har inte velat det kan man säga haha. 
På vägen hem från bästis hämtade jag ut två klänningar från Odd Molly. Ena ska jag ha på fredag och den andra funderar jag på att ha på lördagen på Ms kalas. Men vi får se hur klänningarna sitter på. Har en känsla av att den ena är för stor. 
 
SÅ. Hej mina fina! ♥
Ursäkta kassa bilder men den här dagen har gått i ett verkligen! Och ingenting blev riktigt som jag tänkt mig. Jag gjorde en perf bloggvänlig bowl till frukost som hann bli brunaktig innan jag hade tillfälle att äta den.. Hann inte ta kort på den innan den skiftade till den mindre fina färgen heller. Mini var smått galen när han vaknade och ville bara hoppa. Hopp hopp hopp skutt skutt = min ryyyyygg. På förmiddagen begav vi oss mot bästis och så var vi där över dagen. När det var dags att gå hem kom ovädret big time så v hämtade upp oss och så åkte vi till Karamello för att köpa lite gotte inför fredag.
Väl hemma igen fanns det verkligen ingen ork för att slänga ihop någon mat till mig så jag beställde hem sallader från Hälsofreak.
 
Nu sover äntligen mini och mina ögon går i kors. Är så himla trött. Livsfarligt att ligga och natta mini nu när man är så övertrött. Risken finns att man somnar till och så vet man inte vilken dag det är när man vaknar igen. Typ så. 
 
Ja ni. Ursäkta hattigt inlägg men ville mest kika in och säga hej. Hela dagen hann ju gå. Ha nu en fin kväll så hörs vi förhoppningsvis lite tidigare imorgon :) 
Nu ska jag ta mig ett långt bubbelbad. Det behövs. ♥ Kram!
halsofreak - ralphlauren