wellneeded

God morgon vänner och ursäkta min frånvaro igår! Idag skulle jag verkligen behövt smoothien ovan (bild från dagen innan mini blev dålig). Har alldeles för ont i huvudet för att mixa en egen. Mådde inte hallon igår och fick ligga i soffan i stort sett hela dagen, med huvudvärk. Fick ringa hem v från jobbet vilket kändes sådär men vad ska man göra? Försökte underhålla mini bäst jag kunde, och han var huur snäll som helst. Hade säkert klarat mig själv men när väl v trillade in innanför dörren här hemma kunde jag gå iväg och vila en liten stund utan att sjunga babblarna :) Väldigt skönt. 
Ibland får jag migrän när det blir gråväder från strålande sol. Mamma är likadan. Märkligt det där!
 
Idag hoppas jag på att få må lite bättre. My dansar bal idag och jag vill mer än gärna gå. Dock ska jag lyssna på kroppen och knoppen min så vi får se vad som klaras av. En sak har jag lärt mig och det är att det enda som hjälper mot envis huvudvärk är att VILA. 
Så. med det sagt hjärtan så hörs vi igen imorgon. Det kommer upp ett samarbete under dagen men annars hörs vi imorgon igen. Ha en fin lördag och ni som dansar bal: Ha nu en fantastisk dag och njut! ♥ Stor kram