yesterdaysmami

Smygbild v tog när jag handlade massor blommor till idag! Inget smink och så tofsen snett på huvudet haha. Är glad att jag fick på mig någon annat än en t-shirt med puré på iallafall :) 
 
God morgon på er hjärtan! Kommer ett hederligt morgoninlägg snart här men först tänkte jag berätta lite snabbt om gårdagen! 
Förstår inte hur jag kan maxa mina dagar så pass men det är jag tydligen rätt bra på. 
Började med att busa runt med mini i vanlig ordning. När v slutat begav vi oss ut på diverse ärenden.
(Och jag åkte iväg på en sak som jag ska recensera här på bloggen senare. Är SÅ nöjd verkligen!)
Mini var på sitt bästa humör (noooooot) så jag blev solo och sprang omkring medan v guppade omkring på mini i skuggan hahah. Mammamammamammamammaaaaaaaaaa #hejgalenskrikbebis. V hade det ganska körigt :) 
Väl hemma igen somnade mini som en stock. Och jag satte igång med att hjälpa till med att översätta några dokument till enegelska. Hjärnan var på topp och det slutade med ett skrattanfall deluxe. När jag är trött tappar jag svenskan ibland och blir helt plötsligt superamerikan. Märkligt det där. Engelska är ju mitt modersmål (är ursprungligen från USA) men jag pratar ju svenska mest här hemma. Tydligen inte när man översatt dokument i tre timmar :) 
 
Somnade sent igår så är lite mossig idag. Kanske för att mini tar morgon 03 också :):):) En kopp kaffe eller 14 på det så ska jag nog kunna göra dag av denna fredag också :) My tar ju studenten idag så vi är sååå peppade på att fira henne! 
Har en hel del kvar att göra idag så jag ska avrunda här vänner. Ha en toppendag så hörs vi snart igen med ett frukostinlägg. Gjorde en ganska drömmig frukost ♥
Armani jeans - Hermês - Louis Vuitton - gucci