theverybest

God kväll hjärtan. Jag och ryss sitter i skrivande stund och intar varsin sallad från Hälsofreak. Hann inte äta förut så de åkte in direkt i kylen. Dessutom fick vi finbesök utav världens finaste tjejer. Dock saknades Agnes ofc ♥
 
Mini somnade för en stund sen. Har lust att sova jag med. Är helt slut efter idag. Mami kom ju förbi en stund förut men jag kom inte iväg för provtagning. Mini var supermammig och jag prioriterade att ta på mig vanliga kläder istället för pyjamas haha. Mer än så blev det inte. Jaja, får ta proverna imorgon innan mini ska till BVC för vaccin. FYYYY. Stackarn. Så. Om bloggen blir lidande i helgen vet ni. Men håll tummarna för att mitt lilla hjärta ska få må bra efteråt. ♥
 
Alldeles för tidigt att sova tyvärr så jag ska hacka upp grönsaker och dippa framför någon dokumentär #fitnessforsure. Not. I wish men nej. Jag har ätit choklad och det tänkte jag fortsätta med samtidigt som jag surfar runt efter lite vårsött till mini och mig. Ibland får man. Typ varje dag? Nästa vecka börjar mitt nya liv, brukar det heta :) :) :) 
 
Puss och godnatt ♥
 
Louis Vuitton

sunnyday

Dagens frukost; Chiagröt m hallon, eller ja, hallon med chiagröt kanske jag ska skriva med tanke på mängden hallon där under :) Kiwi, apelsinjuice och så en kopp kaffe som inte kom med på bild. Dock var mini arg som ett bi när jag skulle äta så jag fick värma på gröten två gånger. Tog mig nästan två timmar att äta frukost haha jisses. Men alla har vi våra dagar, eller hur? :) Lever fortfarande på att gårdagen var så himlans bra. 
 
Hur har ni det idag vänner? Torsdag redan ju. Imorgon fredag, hur lovely? ♥
 
Idag kommer mami över en sväng. Som jag saknat henne. Vi hörs ju varje dag över telefonen men en kram sitter ju aldrig fel :) Meningen är att jag ska iväg och ta lite prover och så. Tänkte att mami kanske kunde passa mini under tiden alt. att jag tar med honom i vagnen så får mami traska ut med mitt lilla yrväder om han tröttnar. Funderar på att byta till sittdelen nu faktiskt, När bytte ni från liggdel till sittdel? 
 
När v kommit hem från jobbet senare funderar jag på att unna mig en joggingtur. Det vore så skönt. Annars är planerna bloggrelaterade och en massa fotojobb står på agendan. Jag älskar min lilla blogg och det är så kul att jag får lite uppdrag och samarbeten då och då :) ♥ 
 
Vi hörs senare finisar. Önskar er en toppendag! 
 
oatmealalavic
1

v5months

Idag blir Victor 5 månader! ♥ (Kläder från Newbie och Åhlens)
 
Jag har, sedan han föddes, tagit månadsbilder likt denna ovan (blev inspirerad utav vackra claudiagalliconcha.se i höstas ♥) Så kul att spara ju :) Tänkte framkalla lite bilder när jag får tid (typ om några år eller? haha) och göra ett album eller 36..
 
Tänkte skriva lite kort om mini på hans dag här: 
 
- Mini är sjukt envis och vill sitta upp, själv, mest hela tiden. När han inte orkar mer eller helt enkelt inte klarar av det blir han gaaaalen. 
- Mini har börjat testa sin röst i ett falsettläge som jag liksom inte kan förklara. Det måste upplevas. Ni som var och handlade på Östenssons i Ullstämma igår runt 17 vet vad jag menar. AJ
- Mini älskar att sova på min kudde. Helst med huvudet under min haka. Och så handen på min haka. Eller så ska vi hålla hand hela natten. Inte mig emot dock :) 
- Mini pratar väldigt högt i ca 15 min efter varje nattmacka. Det är viktigt att tacka för maten högt och gärna i det där falsettläget igen. Helst bredvid pappas öra. :) :) :) 
 
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om min lilla stjärna. Jag älskar honom så otroligt mycket. Är så himla tacksam över Victor. Livet har fått en helt ny mening och även om jag är väldigt trött många dagar är jag så otroligt lycklig att jag nästan svämmar över :') 
mini