reminder

Och så gick denna dag också huuuur snabbt som helst förbi. Förmiddagen här hemma gick åt att försöka städa och stryka lite tvätt. Sen tänkte jag gått rundan med mini men behövde hjälpa v med lite saker inför några ärenden han gjorde idag. Spännande och jag är så stolt över honom. Men, mer om det senare! :) 
 
Koppen här ovan har jag fått från v btw. Fick ett gäng sådana för en tid sedan när jag var så trött och slut. Jag är ju expert på att sätta höga mål och göra allt för att klara dem. Och jag har liksom inte sänkt ribban trots att jag har mindre med tid nu. Tom jag förstår ju att det inte är rimligt att hinna allt jag vill varje dag. Men ändå gör jag det, på något vänster. Jag är ingen supermamma även fast att jag verkligen försöker att vara det. Ibland är det okej att bara vara. Jag måste verkligen träna på det och bli bättre på det. 
Inte ställa mig och skura golven när mini sover 30 min. Eller baka bröd. Jag behöver också vila då, ibland. Note to self. Jag mår ju bäst av mycket att göra. Är ju ingen rulla-tummarna-tjej men vila mellan varven är nödvändigt trots allt. 
Så, dessa koppar var så bra. V känner ju mig rätt bra efter våra 8 år tillsammans. :) 
 
Med det sagt ska jag ta ett långt bad ♥ Hörs vänner!