sunnyday

Dagens frukost; Chiagröt m hallon, eller ja, hallon med chiagröt kanske jag ska skriva med tanke på mängden hallon där under :) Kiwi, apelsinjuice och så en kopp kaffe som inte kom med på bild. Dock var mini arg som ett bi när jag skulle äta så jag fick värma på gröten två gånger. Tog mig nästan två timmar att äta frukost haha jisses. Men alla har vi våra dagar, eller hur? :) Lever fortfarande på att gårdagen var så himlans bra. 
 
Hur har ni det idag vänner? Torsdag redan ju. Imorgon fredag, hur lovely? ♥
 
Idag kommer mami över en sväng. Som jag saknat henne. Vi hörs ju varje dag över telefonen men en kram sitter ju aldrig fel :) Meningen är att jag ska iväg och ta lite prover och så. Tänkte att mami kanske kunde passa mini under tiden alt. att jag tar med honom i vagnen så får mami traska ut med mitt lilla yrväder om han tröttnar. Funderar på att byta till sittdelen nu faktiskt, När bytte ni från liggdel till sittdel? 
 
När v kommit hem från jobbet senare funderar jag på att unna mig en joggingtur. Det vore så skönt. Annars är planerna bloggrelaterade och en massa fotojobb står på agendan. Jag älskar min lilla blogg och det är så kul att jag får lite uppdrag och samarbeten då och då :) ♥ 
 
Vi hörs senare finisar. Önskar er en toppendag! 
 
oatmealalavic
1
Lisen

När han kan sitt så kan du byta till sittdel, inte bra för ryggen annars!

Svar: Tack för omtanken, det vet jag :)
victoriaestelle.se