v5months

Idag blir Victor 5 månader! ♥ (Kläder från Newbie och Åhlens)
 
Jag har, sedan han föddes, tagit månadsbilder likt denna ovan (blev inspirerad utav vackra claudiagalliconcha.se i höstas ♥) Så kul att spara ju :) Tänkte framkalla lite bilder när jag får tid (typ om några år eller? haha) och göra ett album eller 36..
 
Tänkte skriva lite kort om mini på hans dag här: 
 
- Mini är sjukt envis och vill sitta upp, själv, mest hela tiden. När han inte orkar mer eller helt enkelt inte klarar av det blir han gaaaalen. 
- Mini har börjat testa sin röst i ett falsettläge som jag liksom inte kan förklara. Det måste upplevas. Ni som var och handlade på Östenssons i Ullstämma igår runt 17 vet vad jag menar. AJ
- Mini älskar att sova på min kudde. Helst med huvudet under min haka. Och så handen på min haka. Eller så ska vi hålla hand hela natten. Inte mig emot dock :) 
- Mini pratar väldigt högt i ca 15 min efter varje nattmacka. Det är viktigt att tacka för maten högt och gärna i det där falsettläget igen. Helst bredvid pappas öra. :) :) :) 
 
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om min lilla stjärna. Jag älskar honom så otroligt mycket. Är så himla tacksam över Victor. Livet har fått en helt ny mening och även om jag är väldigt trött många dagar är jag så otroligt lycklig att jag nästan svämmar över :') 
mini