wednesday

Ett utav dagens mellis; Två majskakor m jordnötssmör+banan, kiwi och färskpressad äppeljuice. Himla gott och enkelt. Och hur bra att det kommit portionsförpackningar med jordnötssmör?! Toppen ju! Slipper man släpa med hela burken som jag och L gjorde förut haha. 
 
God kväll hjärtan ♥ Hur har ni det? 
 
Här har dagen gått sååå himla fort. Men jag har nog nästan varit en supermamma idag ändå (på tal om gårdagens inlägg). Eller så känns det iallafall :) Jag har: 
 
- Städat hela huset, eller ja, övervåningen. Men den är ju stort som ett hus ändå. 
- Bäddat rent
- Lagat lunch samtidigt som jag pratade med bästis
- Gjort superfint i köket/vardagsrummet eller vad vi nu ska kalla vårat stora kök? Ni som har varit här vet ju. Vi har det så öppet här uppe, ingen aning om vad utrymmet ska kallas men än så länge får det heta kök. 
- Strykit och vikt tvätt
- Rensat ur bland minis kläder igen
- Varit ute med Cindy
- Det som känns viktigast på denna lista är att jag har kunnat äta; frukost, mellis, lunch, mellis igen i lugn och ro. TACK Victor! Vilken känsla haha :) 
 
Och så har jag ju givetvis fått ta ton till Babblarna och dansa runt lite med mini för att kunna utföra mina bestyr :)
 
Jag har dock inte sminkat mig. Eller ens kollat vad jag tagit på mig. Tog första bästa i min myslåda (ja jag har en låda i en garderob med en massa myskläder). Och det har jag hoppat runt i hela dagen. Himla skönt ibland. Prioriterade bort att fixa mig idag och tog en mikrovila istället. Det tar sig :) 
 
Nu är energin rätt låg men det är ju kväll snart och mini är nöjd och ska snart sova. 
Hörs imorgon igen vänner. Då ska jag prioritera bloggen mer. Puss ♥