happymother'sday

Hur fin bukett som jag fick utav v och mini på morsdag?! ÄLSKAR den. Stod verkligen Vickan på den. ♥
Jag får passa på att gratta alla mammor och mammor to-be där ute i efterskott. GRATTIS ♥
 
Och ni? Den där dagens-outfit får snällt vänta till imorgon. Läkarbesöket blev långdraget och väl hemma somnade jag i minis lilla prinstält. Ja, ni läste rätt haha. SÅ. Jag behöver ta en lång dusch och sedan krypa ner i sängen. Dagens outfit består btw utav leggins och linne, inte så bloggvänliga sådana vill jag lova. Vi hörs imorgon igen vänner. Natti natt ♥
1

oksoletsdothis

Dagens frukost. Granola a la vic plus massa annat gotte. Och så en kopp finkaffe ofc! 
 
Hej vänner ♥ Hur börjar man ett inlägg efter dvalan som varit här? Mini mår okej men äter fortfarande inte som han ska. Han är inte riktigt sig själv än men han har ingen feber iallafall. 
Jag har saknat bloggen min och er givetvis så nu får det vara dags att hoppa igång lite smått igen känner jag!
 
Hur mår ni? :) Och vad gör ni idag? 
Här hemma ska vi ta oss ut på en liten runda snart tänkte jag. Jag behöver frisk luft och mini behöver sova en liten stund. Blir en kortis, innan regnet förhoppningsvis. 
Senare är det läkarbesök som gäller och efter det tänkte jag försöka fixa lite fint på vår balkong. 
 
Stor kram på er hjärtan. Tack för att ni finns och kikar in här varje dag! Ha en toppendag så hörs vi lite senare. Kikar in med dagens outfit. 
breakiealavic

sotired

Hej på er ♥ Mini tackar här för alla Krya-på-dig-hälsningar. 
 
Han har inte lika hög feber nu men är fortfarande inte kry. Vill inte äta osv. Vill bara vara i famnen och är väldigt ledsen till och från. Mitt älskade lilla hjärta! 
Han har inte krampat något mer förutom två små kramper i helgen. Hade honom i famnen när det hände och självklart började "katastroftänket" direkt och jag fick påminna mig själv om att andas.. "Det släpper snart det släpper snart det släpper snart". 
 
Har fortfarande allt vi behöver packat precis vid ytterdörren för att kunna åka in direkt. Och så kommer det få vara ett tag. För min skull. 
 
Nu vill jag bara att mini ska må bättre. Vill ha tillbaka min energiska och superglada lilla kille. ♥
Väntar på att läkarna ska ringa så tänkte få i mig något innan det. Har inte haft någon aptit what so ever dessa dagar så jag känner mig som ett spöke. Ser ut som ett också kan jag lova. 
 
Kikar in imorgon igen. Är för trött för att skriva känner jag. 
Kram ♥