friyayyyy

Hmm vilken väska idag? Har tagit bort axelrämmen på LV:n ovan men den går ju att sätta dit igen :) Tycker att en väska kan piffa upp en hel outfit verkligen! 
 
God morgon hjärtan och HEJ FREDAG! ♥
 
Hur har ni det idag vänner? Här i Linköping skiner solen och det känns som att sommaren, eller iallafall värmen, kom som en smäll igår. Så skönt verkligen! :) 
 
Här hemma håller vi på att ordna lite inför dagen. Vi ska ner till stan snart och möta upp finaste Linnéa m familj. Är så glad att jag lärt känna henne. Det säger jag ofta men ja hon är så bra. :)
Kul att v slutar lite tidigare med så att vi åker samlad trupp ner. Mini är inte på sitt bästa humör idag så vi får se hur poppis det är att sitta ner och äta lunch.. 
 
Avslutar inlägget med några bra, som vanligt på fredagar! :) 
  • Solen skiner och hela tomten blommar här. Det är så fint verkligen. Enda positiva med att ha ofrivillig naturtomt kanske?
  • Helgen som väntar nu bjuder på drömmigt sällskap och brunch. Älskar mina tjejer!
  • Mini ler och skrattar när jag säger "mamma älskar dig" = mitt hjärta slår volt och jag börjar typ gråta för att det är så gulligt
  • Ryss fick igång något kylarsystem i huset igår, som varit installerat i typ ett år nu. Det är superavancerat så jag vågade absolut inte pilla på knapparna på väggen igår. Det är en liten liten dosa på väggen som anger temp osv i hela huset. Det var såååå varmt här igår.. V letade efter manualen lite för länge. Sedan ringde han några samtal till de som installerat systemet. Och. Ja.. "Tryck på ON-knappen till höger och reglera sen tempen ni vill ha i rummen" ................ Hahah jag dör lite smått här. Så himla lätt. 
  • Ja som föregående punkt kommer in på så är det jätteskönt här inne just nu haha :) Blir lätt växthuseffekt med alla dessa fönsterpartier
  • Är fortfarande fin i håret sedan i onsdags :) 
Så hjärtan! Nu ska jag fixa till mig lite och sedan tror jag att mini vill ha lite mellis. Vi hörs snart igen. ♥
Chanel - Louis Vuitton