getwellsoon

Hej vänner. Är sedan i tisdags inlagda på BAVA. Victor började feberkrampa och andades inte som han skulle.
Hatar att dela med mig utav bilder på mini men jag visar ju inte ansiktet. Tycker denna bild beskriver våran tid rätt bra nu nämligen.
(Om ni undrar varför han inte ligger i spjälsängarna de har så är det för att han bara vill vara nära mig. Och jag vill bara vara nära mini). Han har 40 graders feber som inte svarar på febernedsättande medicin. Vi ska ge det en dag till. Under tiden utreds han vidare och blir fullproppad med medicin, stackarn. 
Vägen in till akuten var de längsta minutrarna i mitt liv. Kändes som att jag hade bly i benen när jag sprang med honom i famnen, stel som en pinne var han. 
Usch nu börjar jag gråta igen här. 
Jaja, ville passa på att kika in här medan mini sover lite. 
Ta hand om er så hörs vi när vi alla är lite piggare.
Håll tummarna för min mini ♥
4
Linda

Fy! Håller både tummar och tår! Hoppas att det vänder nu! ❤️

Sofia

Men NEJ !! Har inte kikat in hos dig på länge , vi är nere i semesterhuset så att läsa bloggar bortprioriteras lite och så när jag väl kikar in ser jag detta . Åh vad jag tänker på er nu o ögonen började tåras , kan bara tänka mig in i situationen själv :(( !!! Krya på er , hoppas att han snart är på benen igen ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ANNAWII

Åh hjärtat! Får tårar i ögonen, känns ju som jag känner er så blir jätteorolig! Hoppas det blir bättre pronto!! Cornelia och jag skickar en bamsekram till er ❤️

Isabella

Krya på ❤️❤️ <3