homesweethome

Hej vänner. Nu är jag hemma igen och är på fötterna. Mår med andra ord okej. Det gjorde jag egentligen förra veckan med faktiskt men jag fick ett samtal i torsdags från läkarna som tyckte att jag skulle ligga inne ett par dagar under övervakning (efter prov jag tagit under tisdagen och onsdagen). Så kan det ju bli för mig ibland och det är liksom inget nytt. Dock var det så länge sedan jag låg inne (typ flera månader ju!) så jag blev så himla besviken verkligen haha. Stod och lagade en drömmig lunch till mig och bästis när samtalet kom.  
Men men. Mami kom hit på direkten. Vi packade med oss massa gotte och så åkte vi upp och gjorde det bästa utav det. Tiden gick snabbt och alla var hur gulliga som helst i vanlig ordning. Och mamma är bäst. Älskade älskade mamma! ♥ Så skoj också att träffa några gamla kollegor till henne lite random sådär i en korridor. Att höra mamma prata om sitt gamla yrke är hur spännande som helst tycker jag (hon har jobbat med neurokirurgi, så häftigt!). 
Dock saknade jag mini så mycket att tårarna sprutade. V fick snällt komma upp och så var vi samlade allihopa haha. Hatar ju som bekant att amma med full EKG-mundering men mini var ju världsvan nu så det gick toppen. 
 
Jag har faktiskt inte mått såhär bra som jag gör nu på flera år. 2013 blev jag ju svårt sjuk och höll på att trilla av pinnen ett par gånger pga svininfluensan. Läkarna fick påminna mig nu igen om att de trodde att det skulle ta ca 3-4 år att bli helt återställd. Jag har inte haft lunginflammation sedan januari 2016 nu så det är ju rekord :) Fantastiskt! Mina lungor är toppen och resten av kroppen har nog inte mått såhär bra på.. ja jag vet inte hur länge. 
Är SÅ tacksam! Att mitt hjärta strular en del är liksom inte hela världen. Det går att korrigera och under tiden jag får må såhär bra är jag bara oändligt glad och ja.. TACKSAM. Så otroligt tacksam! ♥
 
Ville bara kika in här och uppdatera er lite :) 
 
Nu ska jag fortsätta att vila lite grann och ta kväll. Typ hoppa i ett par fula mjukisar och äta popcorn med mitt stora hjärta här. Puss! ♥ Vi hörs igen imorgon.