Q/A

Q/A

Snabb på dagens! Blev höga jeans med en söt magkort blus istället. Och så mina nya sneakes ofc som jag älskar så. Tack bästa ryss för dem. ♥
 
Men, det var ju svar på några frågor som jag lovat att kika in med så här kommer dem hjärtan! 
 
Hur har det gått med nedtrappningen av amningen?
Det har faktiskt gått över förväntan.. Jättebra. Ammar numer varannan dag. Från att ha ammat på senare tid nu med två timmars mellanrum. Himla bra ju! Mini är så duktig!
 
Ditt bästa tips för att inte tappa motivationen vad gäller träning
Oj. Allt handlar om vanor och rutiner. Alltså; Får du rutin på träningen blir det till en vana i din vardag.
Om motivationen dalar brukar jag fundera på just varför den dalar. Handlar det om tid? Har jag dåligt med tid över för att få till ett bra pass? Tycker jag att det är själva träningsformen som är tråkig? Får jag inte ut det jag vill utav träningen? Osv. När jag fått svar på de flesta frågor brukar jag sedan kunna komma till en lösning; t ex: Tiden finns inte när v jobbar så mycket. Kan jag istället försöka få ut mer utav barnvagnspromenaderna? Dela upp träningen under dagen? Osv.
För mig brukar det hjälpa att tänka på vad jag vill ha ut utav träningen; och det är ju ett resultat utav kontinuerlig träning fördelat över en lång period.  Då brukar det kännas lättare att ta sig ut på en springtur fast att soffan lockar när vädret är sämst :) 
Sen TYVÄRR måste jag skriva.. brukar det kännas himla skoj att hoppa in i nya fräscha träningskläder. Typ som en liten boost eller ursäkt att få handla nytt haha :) 
 
Kan du inte dela med dig utav mer husbilder?
Kul att intresset är stort vad gäller vårt hem. Jag kommer dela med mig mer och mer :) Är inte riktigt nöjd med inredningen än och jag är väldans petig. Men ja, det kommer. 
 
Hur träffades du och v?
Vi träffades genom våra bästa kompisar. 
Hur länge har ni varit tillsammans?
Vi har varit tillsammans i 8 år nu.  
 
Hur går det med din hund och din bebis?
Cindy och Victor är bästa vänner. Deras band är så fint att se. Victor skrattar när hon kommer och tittar efter henne i huset när hon går iväg. Cindy kommer alltid fram och lägger sig vid oss när vi leker osv. När mini är ledsen kommer Cindy direkt. 
 
Har du tappat mycket hur utav amningen? Jag försöker sluta amma och är helt kal på vissa ställen utav huvudet.
JA!! Alltså fyyyy! Jag har tappat så mycket hår att jag seriöst var rädd att bli flint för någon månad sedan. Det var så ofantligt stora mängder som bara lossnade och lossnade. Nu har det (tack och lov) slutat och jag äter nu Silicea. Det kan jag varmt rekommendera! Ett kosttillskott för hår, hud och naglar och för mig fungerar det toppen! 
Man kan alltså, vad jag läst, äta dem medan man ammar.. Synd bara att jag fick veta det för drygt en månad sedan.. Skulle nog ha mer hår kvar på skallen om jag ätit dem från start.
Q/A