Q/A

Q/A

Ett stycke Vickan och bebis innan morgonens träning. 
 
SÅ mina vänner. Här kommer era vanligaste frågor just nu. 
Hur har du gjort för att få tillbaka din kropp så snabbt? 
Först och främst vill jag bara säga att min kropp absolut inte är densamma nu. Jag är smalare och rakare, men större upptill (bysten). 
Jag antar att frågan syftar till gravidkilona? Jag la inte på mig så mycket under graviditeten. Gick ner alltihop och var helt "återställd" efter ett par veckor. Kroppen är ju helt fantastisk! Min navel ser fortfarande lite wierd ut men jag har ju faktiskt fött ett barn :) Gör mig absolut ingenting. 
 
Bantar du? 
Nej, nej och NEJ. Det gör jag inte. Har inget som helst behov utav det. 
 
Vad äter du under en dag? 
Var inte länge sedan jag publicerade ett inlägg med denna fråga, så scrolla lite i arkivet här så hittar ni svaret på det :) Intresset verkar dock hålla i sig kring denna fråga så jag gör väl ett liknande inlägg snart igen :) 
 
Hur ofta tränar du och vad? 
Går ut varje morgon med barnvagnen ca 5 km - 1 mil. Sedan försöker jag gymma/köra styrka minst 2 ggr i veckan. 
SÅ, vad blir det? 7 st pws och 2 styrkepass. Lät himla mycket nu när jag skrev det men känns mer som 2 pass i veckan då jag knappt ser barnvagspromenaderna som träning. Vi har det himla backigt här så jag får upp ett bra flås iallafall haha :) 
 
Vad väger du? 
Denna fråga kommer om och om och om och om igen och jag väljer att inte svara på det då det blev sjukt hetsigt i kommentarsfältet. 
 
Helammar du fortfarande? 
Nej, det gör jag inte. Mini får gröt på morgonen och så lite fruktris till mellis på eftermiddagen. I övrigt är det amning som gäller. Försöker sluta men tar det långsamt. 
 
Äter du socker? 
Denna fråga är också återkommande och JA mina hjärtan, jag äter socker. Är en sucker för fin choklad och praliner så det slinker ner någon varje dag. I övrigt håller jag mig borta från godis ganska bra. Äter på helgen ibland men annars inget. Dricker inte läsk eller saft. Glass blir det väl ibland. 
 
Unnar du dig ofta? 
Om jag unnar mig ofta? Denna fråga känns så bred. Och ja, jag unnar mig ofta tycker jag. Men jag tänker ju på t ex långdusch, bläddra i någon glossig tidning medan mini sover istället för att skura golven, äta tre praliner mitt i veckan.. Köpa fina kläder och väskor är jag ju rätt bra på :) :) :)  
 
Ja ni vänner. Detta är de vanligaste frågorna nu som sagt. :) Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi igen imorgon. Ta hand om er. Puss ♥
1
Mia

Hur lång är du?

Svar: 165 cm :)
victoriaestelle.se