yesterdays

Här hemma började vi med vår runda. Det var himla mysigt :) Det blommar överallt här. Så fint. 
Kolla det här trädet <3 Älskar det! Förra året vid denna tid stod jag där med v och höll på att spy haha usch. Tyckte att bron gungade så hemskt så jag satte mig ner en stund haha. När jag väl tog mig över tog det säkert en timme hem (vi bor bara några minuter ifrån) för att jag mådde så himla illa och var så yr. Meeen det var ju för att jag hade mitt lilla pyre i magen min <3 
Snabba skor på. 
Och denna vy <3 Älskar vårat område verkligen. Vi trivs så himla bra här. 
Ursäkta hastig och stökig bild men hade lite fullt upp. Ville ändå fånga de vackra rosorna på bild lite snabbt som jag fick utav Angie som tittade förbi på en lunch. <3 Fina fina vän! Tiden gick på tok för fort. 
Och detta blev det till lunch. Kycklingsallad a la Vic! Enkelt och snabbt. Hade fullt upp med mini som hade det lite jobbigt med att äta igår. Jag ammade inte ordentligt på hela 12 (!) timmar (mini åt annat såsom gröt, fruktris, välling osv men kom inte till ro för att "amma en hel måltid" så jag försökte att få i honom allt möjligt). Förstår ni hur jag mådde vid 21:30? Var helt skakis och stod i duschen med varmvatten i 30 min och huttrade. Det är hans tänder som spökar. Försöker ju sluta att amma men så här tvärt slut är inget bra för någon utav oss. Och att amma någon minut hit och dit spritt över hela dagen var himla jobbigt. Av med tröjan, på med tröjan, av med tröjan på osv. 
Känns sorgligt att sluta amma på något vis. Har ju helammat i 6 månader. Jaja. Det ska nog gå bra det här ändå :)
Får vara glad över att det fungerat toppen. 
 
Så mina fina hjärtan! Här var en liten summering utav gårdagen. Ledsen att jag inte tittade in här men hela dagen flög verkligen förbi. Jag spenderade kvällen i trädgården (min favvosyssla for sure nu) och det var precis vad jag behövde kände jag.
 
Idag är det måndag och denna dag får ett eget inlägg lite senare. Nu ska jag fixa till mig lite och sedan snabbstäda medan mini tar en nap. Puss så länge! ♥
foodalavic