newinforv

(null)
Har så mycket nytt sött till lillan som väntar i hennes garderob. Detta är det senaste som fått flytta hem :) Hur sött som helst! ♥ Som jag längtar efter henne. Tänk att jag ska ha två små hjärtan här hemma :) 
mini - newbie

plansforthisweek

Lite mellis från morgonen. Vi äter ju frukost så tidigt så jag gissar att vi äter mellis när några av er äter frukost :) 
 
God morgon på er hjärtan och hej måndag! Har helgen varit bra? Hoppas det :) 
 
Här hemma önskar jag att bli lite mer människa efter en vecka med antibiotika och ofrivillig vila. Dock mår jag allt annat än hallon så det känns ju lite sådär. Tur att jag har haft v hemma i veckan. Har försökt att vila trots att jag har haft sinnes ont alltså! 
Har varvat mellan soffan och köksbordet och försökt att pyssla massor. Kommer upp lite på bloggen här i veckan. 
 
Nu ska vi snart iväg här för att åka till Apoteket och hämta nästa kur antibiotika. Tänker att jag delar med mig utav veckans planer i vanlig ordning nedan :) 
 
Måndag: Önskar att jag kunde skriva typ pw med Victor + lek och bus hela dagen lång men tyvärr är jag ju fortfarande hängig så det blir vila. Och försöka få i mig mat och vatten, typ. Kanske baka om jag blir piggare :) Massa mys med v+v. ♥
 
Tisdag: Läkarbesök på US. Hoppas på att slippa inläggning men tar med en packad väska med lite tidningar och annat skoj, iallafall att det drar ut på tiden. I övrigt blir det en lugn dag. 
 
Onsdag: Sara kommer förbi med sina hjärtan en stund och hälsar på. 
Till eftermiddagen har jag frisörtid. Får se hur/om jag klarar av det. Hoppas det för jag skulle verkligen behöva det. Håret ser för taskigt ut och jag behöver mitt månatliga besök. Fransar, naglar och fint hår. Det mår jag bäst av :) Vardagslyx för en småbarnsmami! 
 
Torsdag: Fota samarbete om ett paket hunnit komma. Åka iväg på några ärenden beroende på hur jag mår. Skulle verkligen behöva komma iväg. 
 
Fredag: Fredagsmyyyys! Skulle sååå gärna vilja baka pepparkakor och göra mitt årliga pepparkakshus! Jag har storslagna planer för årets, som alltid haha. Stackars v. Victor tycker det är skoj att baka så finns orken så kör vi :) 
 
Lördag: Gå på stan med bästis. Hoppas verkligen på att orka mig iväg en liten sväng iallafall. Saknar henne massor! 
 
Söndag: Någon utav helgens dagar åker vi till svärisarna. Det är givet sedan längre än 8 år tillbaks. Så mysigt ♥
 
Vill gärna trycka in massor med roliga aktiviteter på dagarna med Victor men jag orkar knappt jaga honom just nu. Älskar ju att leka och busa med honom så jag längtar verkligen till jag mår bättre så att jag orkar samma tempo igen! ♥ Så länge får pappan i huset kuta omkring och busa :) 
eatlikevic

babybumpw27

Här kommer en liten gravidupdate med desto större kula :) På bild har jag den underbara serien "Lisa" från världens bästa Glammom.se ♥ Älskar dem! Och guess what?! Med koden "victoriaestelle20" får ni 20% rabatt på hela deras sortiment. Hur bra som helst! :) 
 
Barnmorskebesöket I måndags gick toppen. Lillan mår finfint och växer på som hon ska. Dock är magen mindre denna gång än med Victor och så väger jag mindre också. Tror det har att göra med att jag aldrig sitter still, typ. Får inte ihop det i hjärnan dock. Känner mig fortfarande som en heffa! 
- Illamåendet är inte att leka med. Försöker äta små mellis ofta under dagen men senast igår kom jag på att jag inte ätit någon lunch. Då var klockan 14. Jag måste verkligen äta frukost, mellis, lunch, mellis, middag och mellis för att må någorlunda. Så har jag fungerat i massor med år så vore ju himla konstigt om det skulle vara lyckat att skippa måltider nu när jag är gravid. Suck! Men hur hinner man äta med en liten ettåring som är överallt och ingenstans samtidigt?! Tror att jag får börja med smoothies i farten igen. 
- Lillan är fortfarande lugn om dagarna men gör sig påmind under kvällarna. Tänk vad det kan skilja sig. Victor sparkade konstant på ett revben på vänster sida. Hade ont där i månader efter att han kommit ut. Trodde på riktigt att han sparkade sönder revbenet en gång när jag och v var på Ica. Var tvungen att sätta mig på golvet och givetvis trodde alla att jag skulle föda där och då haha. "Nej det är bara min bebis som sparkar sönder ett revben, ingen fara". 
- Magen känns så himla stor nu och jag kan verkligen inte förstå att jag är mindre nu än med Victor?! Trodde inte min barnmorska först så jag fick se kurvorna på skärmen själv. Och så ska man bli ÄNNU större. 
Försöker att smörja in magen varje kväll med biooil då det stramar och spänner så att jag tror att naveln ska hoppa ut. Fler mammor som glömmer smörja in magen med andra barnet?
Att vila och sitta still varje kväll när mini har somnat har numer blivit heligt. I lugn och ro. Helst utan något ljud alls. Typ en bok och choklad. Och så v som masserar mina vader som krampar VARJE kväll haha sinnes! 
Och så får vi en stund till lillan i magen med. ♥ 
Mitt mående (bortsett från att jag just nu är bautasjuk haha usch och fy) är överlag bra. Önskar givetvis att jag orkade mer men är ändå glad över att få helt ok. 
glammomSE
1