babybumpw27

Här kommer en liten gravidupdate med desto större kula :) På bild har jag den underbara serien "Lisa" från världens bästa Glammom.se ♥ Älskar dem! Och guess what?! Med koden "victoriaestelle20" får ni 20% rabatt på hela deras sortiment. Hur bra som helst! :) 
 
Barnmorskebesöket I måndags gick toppen. Lillan mår finfint och växer på som hon ska. Dock är magen mindre denna gång än med Victor och så väger jag mindre också. Tror det har att göra med att jag aldrig sitter still, typ. Får inte ihop det i hjärnan dock. Känner mig fortfarande som en heffa! 
- Illamåendet är inte att leka med. Försöker äta små mellis ofta under dagen men senast igår kom jag på att jag inte ätit någon lunch. Då var klockan 14. Jag måste verkligen äta frukost, mellis, lunch, mellis, middag och mellis för att må någorlunda. Så har jag fungerat i massor med år så vore ju himla konstigt om det skulle vara lyckat att skippa måltider nu när jag är gravid. Suck! Men hur hinner man äta med en liten ettåring som är överallt och ingenstans samtidigt?! Tror att jag får börja med smoothies i farten igen. 
- Lillan är fortfarande lugn om dagarna men gör sig påmind under kvällarna. Tänk vad det kan skilja sig. Victor sparkade konstant på ett revben på vänster sida. Hade ont där i månader efter att han kommit ut. Trodde på riktigt att han sparkade sönder revbenet en gång när jag och v var på Ica. Var tvungen att sätta mig på golvet och givetvis trodde alla att jag skulle föda där och då haha. "Nej det är bara min bebis som sparkar sönder ett revben, ingen fara". 
- Magen känns så himla stor nu och jag kan verkligen inte förstå att jag är mindre nu än med Victor?! Trodde inte min barnmorska först så jag fick se kurvorna på skärmen själv. Och så ska man bli ÄNNU större. 
Försöker att smörja in magen varje kväll med biooil då det stramar och spänner så att jag tror att naveln ska hoppa ut. Fler mammor som glömmer smörja in magen med andra barnet?
Att vila och sitta still varje kväll när mini har somnat har numer blivit heligt. I lugn och ro. Helst utan något ljud alls. Typ en bok och choklad. Och så v som masserar mina vader som krampar VARJE kväll haha sinnes! 
Och så får vi en stund till lillan i magen med. ♥ 
Mitt mående (bortsett från att jag just nu är bautasjuk haha usch och fy) är överlag bra. Önskar givetvis att jag orkade mer men är ändå glad över att få helt ok. 
glammomSE
1
Sofia

Åh, fina du! Så himla mysigt med en till liten i magen, nu längtar jag ju nästan lite. Fin helg till dig! <3

Svar: Men åh tack <3 Ja alltså man längtar ju ihjäl sig :) Stor kram och tack detsamma!
victoriaestelle.se