colorfullunch

Gårdagens lunch! Blev supergod för övrigt. Åt samma till kvällsmat, stekte dock upp kycklingfilé till då v ville ha "inte bara kaninmat". Men, jag tycker att rätten mättar fint som den är! Quinoa, spenat, stekta morötter, stekt rödbeta, rostade pumpakärnor, granatäpple, feta ost och så några klickar myntasås. Himla gott! Tips tips! Letade inspo på Ica. Receptet är ursprungligen därifrån men jag gjorde om det lite :) 
 
Hej på er vänner! Hur har ni det idag? 
Här hemma tog vi dag 05:00. Efter den intensiva dagen igår, då jag först satte mig ner på rumpan 20:00 var jag mer död än levande när jag vaknade. Har dessutom sovit som en kratta. Det börjar bli tungt med magen så jag får vända på mig 188824824 st gånger per natt. 
Hur som helst så gick frisörbesöket toppen. Victor var hur duktig som helst och är supersöt i sin lilla frisyr! Efter mini var det dags för v att bli klippt så då fick jag kuta runt på salongen och jaga bebis haha. Direkt efter det spurtade vi till barnmorskan. Tänkte uppdatera mer om det besöket senare under dagen alt. kvällen beroende på när v kan fota magen :) 
 
Väl hemma igår var jag så himla trött. Summerade snabbt att jag endast suttit totalt 60 min under hela dagen. Från 05:30 till 20:00. Behöver ju inget gymkort denna tid iallafall haha. 
 
Idag ska jag inte iväg något. Tänker att det räcker med att springa omkring här hemma. Ska passa på att försöka sova sen när mini sover en stund. Behöver det verkligen! 
 
Ha en jättefin dag ♥ Kika in senare för gravidupdate ♥
eatlikevic