friyay

Dagens sena lunch - två ägg med avokado. Har levt på rostmackor idag då mitt illamående verkar ha kommit tillbaka. Mått illa i flera dagar nu och får knappt i mig något alls. Blir helt låg utav det. Håll tummarna för att jag får må bättre snart ♥
 
Hej på er mina fina! Här var det lite tyst igår och det beror på att dagen satte igång med full fart med bus och lek, bästis och hennes minsta hjärta kom hit. Sen var det dags för BVC-besök samt 1-årsvaccin för mini. Det reagerade han tyvärr starkt på så natten har varit lite kämpig. Vi knaprar Alvedon och Ipren för att hålla febertopparna borta i och med hans kramper. Fy så läskigt det är. Hoppas på att febern släpper snart. Ni som har små hjärtan som tagit 1-årsvaccinet - hur många dagar efteråt var de påverkade? Är ju så olika det där men hoppas verkligen att det är kortvarigt detta och att vi slipper fler kramper. 
 
Mini tar just nu en pnap och det borde jag med göra. Dock mår jag för illa för det så jag ska roa mig med att beställa hem julklappar istället. Är snart klar, vilket känns himla skönt! Vägrar julstressa. Jag kommer även sätta igång med julbak snart haha :) Men det är mest för att jag tvivlar på att jag orkar jaga både en ettåring och baka lussekatter senare i jul :) Men men. Min energi räcker ju till det mesta, så det skulle inte förvåna mig om jag går all in och bakar ända till självaste julafton. Älskar ju det :) 
 
Jaja. Julklappar var det :) Ha nu en fin helg och ta hand om er! Stor kram ♥
Voluspa - eatlikevic