mondaymorning

Hej hjärtan och god förmiddag till er! ♥ 
 
Här hemma har vi precis ätit mellis; avokado- och blåbärssmoothie till päronen och äpplegröt (havre, 1/2 rivet äpple utan skal, lite kanel, en klick smör och så någon dl vatten) till mini som jag preppade igår. När kroppen skriker efter vila så är förberedelser dagen innan a och o! Så, all Victors mat är förberedd och klar = mindre stressad mamma. Sen är det ju bara 7011 till saker som ska göras, men då slipper jag åtminstone hetsgöra frukost samtidigt som jag bollar med allt annat. :) 
 
Idag ska det bli strålande sol så vi ska passa på att fota en hel del. Jag har mycket material som ska upp och så vill jag ta 1-årsbilden på mini ofc! 
Lite senare tänker jag att det blir ett besök i lekparken och sen bus med Cindy. Kanske möter upp bästis med. ♥
 
Borde även sätta igång med minis nya rum men det får jag ta lite i taget. Alla nya möbler och annat är inhandlat så nu är det "bara" att flytta ner det som jag belamrat hans nya rum med. Typ 14 väskor, skrivbord, byrå, fotölj osv..  
Mitt kontor får vara på nedervåningen och så får väskorna flytta in i min walk in closet ihop med allt annat skoj :) 
V ska ha sitt kontor bredvid mitt. Tror det blir toppen! 
 
Bäst att jag ökar här. Har en liten söt sparv här bredvid som tycker att det är måttligt roande det här med bloggning. Vi hörs senare vänner! Ha en jättefin dag! ♥
Voluspa - eatlikevic