mydayinpics

Började morgonen med att öppna resterande paket som Victor fått utav mig, v, Cindy och lillasyster. Han öppnade bara två av oss på hans födelsedag så det blev lite extra skoj imorse :) 
Direkt efter frukosten packade vi ihop oss för att göra några ärenden på stan. Pälsade på mini ordentligt. Kallt ute nu! Åkpåsen får följa med nästa gång. Har dock fått på vagnen sitt vinterkit från Stokke det med ofc, hur fint?! Det är fårull inuti och på sufletten. Jättesött :) Har en åkpåse i samma serie med samt ett överdrag plus ett par vantar som man fäster på vagnen. Så, nu ska vi nog klara vintern utan att frysa :) 
Till lunch ville v äta ute, någon räksoppa som jag inte alls var sugen på. Så, då sprang jag in på Waynes och köpte med mig sallad o en latte. Himla gott! Mini åt kalkon, avokado och bröd till lunch. Hoppas att han får upp aptiten lite snart för jag har gjort torsk (färsk, alltid) i ungen med äggsås och kokta morötter som han annars älskar. 
Nu är vi hemma igen och mini tar en pnap. Tänkte göra detsamma då jag är så himla trött. Får påminna mig själv om att jag faktiskt är gravid och snart höggravid dessutom. Vila vila vila när jag kan är alltså ett måste! 
Avslutar med en bild på en sån vacker bukett som jag fick på Victors födelsedag. Vilken bukett till mamman liksom! :) Blev jätteglad ♥
 
Vi hörs imorgon igen hjärtan. Det vankas BVC-besök samt vaccin, stackars mini. Innan det ska vi nog möta upp bästis och hennes minsta hjärta för lite bus och lek! Stor kram! ♥
Chanel - Waynes