myeveninginpics

Innan jag for iväg på lite ärenden jag knappt mäktade med bland allt folk idag så åt jag favvolunchen just nu! Rödbeter, quinoa. morötter, getost (pastöristerad ofc), pumpakärnor o sallad! Mums! Missade dock att ringla honung på - det är så himla gott! Testa! ♥ Tallriken är ny i min Matteusfamilj här hemma och kommer från bästa Änglaboden i Ekholmenscentrum här i Linköping. De har ett stort urval utav keramik från just Matteus som jag älskar! Himla bra. 
Efter lunchen tog jag en mikrovila. Sedan begav jag mig mot stan. Köpte en latte och trängdes bland folk till jag tröttnade efter fem minuter och gick upp till Studio 22 istället och läste tidningar i väntan på min tid. Sinnes vad mycket folk det var idag på stan. Klarade verkligen inte av att trängas i butiker. Usch och fy. 
Hur som helst så blev jag såhär fin i håret tack vare världens bästa Emma! ♥
Köpte även med mig lite produkter från Kérastase som jag visar upp i ett annat inlägg. Studio 22 har kampanj just nu på Kérastase, bland annat. Tips tips!
 
Nu ska jag mysa ner mig här i soffan med mitt stora hjärta och så älgen som fyller 9 år idag! Älskade lilla Cindy! Det har firats med leverpastej, hundben och massor utav presenter. ♥
Minsta hjärtat sover gott så nu blir det att kolla Idol resten av kvällen. 
 
Stor kram till er hjärtan. hörs imorgon igen. 
Kérastase - Louis Vuitton - Matteus