plansforthisweek

Lite mellis från morgonen. Vi äter ju frukost så tidigt så jag gissar att vi äter mellis när några av er äter frukost :) 
 
God morgon på er hjärtan och hej måndag! Har helgen varit bra? Hoppas det :) 
 
Här hemma önskar jag att bli lite mer människa efter en vecka med antibiotika och ofrivillig vila. Dock mår jag allt annat än hallon så det känns ju lite sådär. Tur att jag har haft v hemma i veckan. Har försökt att vila trots att jag har haft sinnes ont alltså! 
Har varvat mellan soffan och köksbordet och försökt att pyssla massor. Kommer upp lite på bloggen här i veckan. 
 
Nu ska vi snart iväg här för att åka till Apoteket och hämta nästa kur antibiotika. Tänker att jag delar med mig utav veckans planer i vanlig ordning nedan :) 
 
Måndag: Önskar att jag kunde skriva typ pw med Victor + lek och bus hela dagen lång men tyvärr är jag ju fortfarande hängig så det blir vila. Och försöka få i mig mat och vatten, typ. Kanske baka om jag blir piggare :) Massa mys med v+v. ♥
 
Tisdag: Läkarbesök på US. Hoppas på att slippa inläggning men tar med en packad väska med lite tidningar och annat skoj, iallafall att det drar ut på tiden. I övrigt blir det en lugn dag. 
 
Onsdag: Sara kommer förbi med sina hjärtan en stund och hälsar på. 
Till eftermiddagen har jag frisörtid. Får se hur/om jag klarar av det. Hoppas det för jag skulle verkligen behöva det. Håret ser för taskigt ut och jag behöver mitt månatliga besök. Fransar, naglar och fint hår. Det mår jag bäst av :) Vardagslyx för en småbarnsmami! 
 
Torsdag: Fota samarbete om ett paket hunnit komma. Åka iväg på några ärenden beroende på hur jag mår. Skulle verkligen behöva komma iväg. 
 
Fredag: Fredagsmyyyys! Skulle sååå gärna vilja baka pepparkakor och göra mitt årliga pepparkakshus! Jag har storslagna planer för årets, som alltid haha. Stackars v. Victor tycker det är skoj att baka så finns orken så kör vi :) 
 
Lördag: Gå på stan med bästis. Hoppas verkligen på att orka mig iväg en liten sväng iallafall. Saknar henne massor! 
 
Söndag: Någon utav helgens dagar åker vi till svärisarna. Det är givet sedan längre än 8 år tillbaks. Så mysigt ♥
 
Vill gärna trycka in massor med roliga aktiviteter på dagarna med Victor men jag orkar knappt jaga honom just nu. Älskar ju att leka och busa med honom så jag längtar verkligen till jag mår bättre så att jag orkar samma tempo igen! ♥ Så länge får pappan i huset kuta omkring och busa :) 
eatlikevic