Vbday

Här kommer ett litet inlägg kring Victors kalas. Av respekt tog jag bilderna till bloggen innan kalaset då många inte vill vara med på bild här. 
Presentbordet som blev överfullt efter en timme, var paket ut i hallen ett tag. Mini fick så mycket fint. <3 
Hans namn har jag klippt ut i vanlig svart pappkartong bara, lite snabbt. 
Försökte pynta lokalen bäst jag kunde med diverse dekorationer från Myperfectday ♥ Över fula hål, tavlor och annat hängde jag upp lakan. Dukade även med lakan. Köpte 12 st med lite struktur i, blev jättefint som dukar. Dock hann jag inte stryka dem men det är en annan femma :) 
Piffade upp dukningen med grå fina löpare, små blomarrangemang och serpentiner. Hade även små godisskålar på varje bord. 
V blåste upp 100 ballonger i vit pärlemor. blå pärlemor samt med blå- och silverkonfetti i. 
Blommor och pynt överallt. 
Gjorde även en godisvägg. Beställde små silvriga påsar, designade klistermärken på en annan sida och så hängde jag upp svarta bambusnören. Använde ljusblå klädnypor från IKEA. Fyllde påsarna med små godishjärtan. Väggen blev jätteuppskattad. Synd att det var så fula väggar lite här och var i lokalen. Kunde ju inte täcka allt med lakan haha. 
 
Bild på lite packning och förberedelser: 
Och här ser ni gottepåsarna som var upphängda på godisväggen. I de små vita paketen här ovan är det kexchoklad som jag slagit in. #Hejöverskottsenergi#alltMÅSTEmatchaochvaraperfekt
Syns inte på bilden med tårtan glittrade i pärlemorglitter och gick i exakt samma kulörer som ballongerna. Så himla fin verkligen! Tårtan och bakverken kommer från bästa Lanemo!  
Är så nöjd med allt som vi beställde från Lanemo. De är så himla trevliga och proffsiga. Alltid lika nöjd. TACK ♥
Även fjärilarna glittrade. Så himla sött :) 
 Här har jag pysslat ihop små gottepåsar :) 
 
Är så arg på mig själv för att jag glömde min systemkamera hemma :( Så ber verkligen om ursäkt för kassa bilder!
Men, bättre än inga bilder alls :) Älskar att pyssla och dona. Att förbereda inför middagar och kalas är verkligen något utav det bästa jag vet! Fick flera kommentarer om att jag kanske borde jobba med detta och det värmde ju hjärtat till tusen! 
 
Tack snälla alla ni som kom för att fira Victors 1-årskalas med oss! ♥ Och tusen tusen tack för alla fina presenter. Jag är så tacksam över att Victor får växa upp med så fin familj och vänner runt omkring sig. ♥ 
Stor kram till er alla! 
Lanemokonditori - Myperfectday