wednesday

Två av 75 (for real) saffrasflätor som jag bakade igår. Men Vickan, varför i hela friden bakade du så MÅNGA?! Jo det kan man ju fråga sig.. Spårade ur med degen lite och sedan när jag väl börjat göra flätorna ville jag göra alla likadana och inte bara tråkiga lussekatter. Typ. Så, jag bakade i över fem timmar igår sammanlagt = Vickan i ett nötskal. Somnade ganska gott sen.
Jag använder samma recept varje år, som jag har kommit fram till genom att baka typ 34727472 gånger. Dessa är med vitchoklad, vanilj och mandelmassa. Bakade med grädde och smör + massor med saffran. Ja ni hör ju. Riktiga Viktväktarbullar typ NOT haha men lovar att de är supergoda :)
Nu är frysen full av dessa godingar.
Imorgon, om jag orkar efter sjukhuset, ska jag baka ut lite pepparkakor. Så himla mysigt!
 
Har ni haft en fin onsdag vänner?
Det har vi här hemma. Bästis kom förbi med sitt minsta hjärta tidigt och så har vi bara umgåtts hela dagen. Började må illa igen lagom till hon gick. Har verkligen noll aptit och får tvinga i mig mat om dagarna. Usch.
Tänk att jag mådde såhär VARJE dag när jag väntade Victor. Från att jag inte ens visste att jag var gravid, typ i v4 till efter förlossningen. Får vara tacksam över att jag inte har så många veckor kvar och hoppas på att det släpper lite snart. Känner ju att jag behöver få i mig mer egentligen, energin är ju någonstans under fötterna. 
 
Nu ska jag ta en dusch tänkte jag och sedan fortsätta leka med v+v. Älskar min lilla familj så himla mycket. Det är ren och skär lycka att få spendera mina dagar ihop med dem. En bonus hade ju varit att få må en smula bättre men det kommer :) Tacksam över att vi har möjligheten att v kan vara hemma så mycket med oss. 
 
Får se hur uppdateringen blir imorgon hjärtan. Har ingen aning om hur länge jag är på sjukhuset. Håll tummarna för att det går snabbt. 
 
Stor kram till er och ha en jättefin kväll! ♥
 
Och till er som undrar var mina tallrikar kommer ifrån: De är ifrån Matteus och finns blanda annat hos Änglaboden i Ekholmenscentrum i Linköping. 
Matteus - Vickanbakar - Änglaboden
1
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Åh, vad gott!!! :D

Svar: Ja alltså de blev supergoda :) <3
victoriaestelle.se